Facebook Pixel Ευχαριστούμε που μας κάνεις να χαμογελάμε
Μπάσκετ
| 2012-03-30 10:28:00

Ευχαριστούμε που μας κάνεις να χαμογελάμε

Ευχαριστούμε που μας κάνεις να χαμογελάμε

Αφήστε κατά μέρους τις τεχνικές αναλύσεις και τις προβλέψεις για το πέμπτο ματς. Αυτή η ομάδα, οι παίκτες, οι προπονητές αξίζουν ένα τεράστιο "Ευχαριστώ" από όλους μας για παραπάνω από ένα λόγους. Γράφει ο Γιάννης Αβραμίδης.

Δεν ξέρω αν θέλω σήμερα να αναφερθώ στο τι έκρινε το ματς στη Nokia Arena και το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός στο πέμπτο ματς. Εξάλλου, λίγο ως πολύ τα έχουμε ξαναπεί.

Αρχικά θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα, τους παίκτες, τους προπονητές, όλους όσους την απαρτίζουν γιατί σε αυτές τις μαύρες μέρες στην ιστορία της ομάδας είναι η μοναδική ακτίδα χαράς και ελπίδας.

Αυτές τις μέρες που κάθε είδηση που διαβάσουμε για την μεγάλη μας καψούρα τον Παναθηναϊκό, μας πληγώνει. Μέτοχοι να πλακώνονται σαν παιδάκια της Δ' Δημοτικού για το ποιος σήκωσε πρώτος το χέρι του σε ερώτηση της δασκάλας, κινήσεις εντυπωσιασμού που κανένα δεν πείθουν, ελπίδες που μοιάζουν σαν την εκπομπή "του κουτιού τα παραμύθια" μόνο που στο "Λα" δεν τραγουδάει η Φανή, ποδοσφαιριστές που είναι εξαγριωμένοι και οπαδοί σε κοινωνική έκρηξη που τους κάνουν τα... (καταλάβατε πια) τούμπανα.

Μέσα σε όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός μας προσφέρει χαρές όπως αυτές της Πέμπτης και την άλλη Πέμπτη αμφιβάλλει κανείς ότι δεν θα είναι 20.000 κόσμος μέσα στο ΟΑΚΑ;

Όσο για το ματς; Το πιο έξυπνο που διάβασα στο twitter τον Ομπράντοβιτς χθες ήταν πως και μία πεντάδα με τους Σαριέγκι, Βύντρα, Σιμάο, Κοτσόλη και Σπυρόπουλο να του έδινες... θα έφτανε στο Final Four! Αυτός είναι ο Ομπράντοβιτς και αυτά μπορεί να κάνει.

Αυτός μετέτρεψε τον Καλάθη σε MVP του αγώνα λίγες ώρες μετά από μία τραγική εμφάνιση, αυτός εγκλώβισε τον Μπλατ με άμυνα που έμοιαζε τανάλια. Από την άλλη υπήρχε η προσωπικότητα του Σάρας και του Διαμαντίδη, που θεωρώ ότι και πάλι δεν έπιασε μεγάλη απόδοση, αλλά τώρα είχε βοήθειες και στο τέλος έκανε όλες τις δουλειές.

Τέλος υπήρχε ο Καϊμακόγλου... Μεγάλος παίκτης... Και πραγματικά πιστεύω ότι φέτος σε κανένα σημείο δεν φάνηκε η απουσία του Φώτση εξαιτίας του διεθνή φόργουορντ που είναι μάλλον ο φετινός MVP του τριφυλλιού.

Τι χρειάζεται για το πέμπτο παιχνίδι; Θα επαναλάβω το τι γράψαμε την Τετάρτη: "Δεν θα σας κουράσω με τεχνικές αναλύσεις, γιατί την Πέμπτη δύο είναι τα στοιχεία που θα κρίνουν τον αγώνα. Ψυχή και συγκέντρωση"

Κοινώς την ίδια καρδιά και ακόμα περισσότερη συγκέντρωση για να μην χαθούν διαφορές των 11 και των 8 πόντων. Πάμε παιδιά!

ΥΓ. Μία προσωπική ιστορία... Στο ταξίδι για την Σιένα πριν από τρία χρόνια είχα πει στον Σπανούλη ότι είχα προαίσθημα πως θα κάνει ένα μεγάλο ματς και θα πάρει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός. Πέρυσι πριν το Final Four είχα βάλει στοίχημα τα γυαλιά ηλίου μου με το Νικ Καλάθη ότι θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τους πράσινους στην κορυφή. Φέτος είπα στον Καϊμακόγλου πως θα κρίνει ένα από τα δύο ματς... 3/3 κοινώς.

Πηγή: prasinanea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags