Facebook Pixel «Απορώ, τι θα γράψει ο τέταρτος για την αποβολή»
Ποδόσφαιρο
| 2011-01-19 22:12:00

«Απορώ, τι θα γράψει ο τέταρτος για την αποβολή»

«Απορώ, τι θα γράψει ο τέταρτος για την αποβολή»

Στην αποβολή του Μάκη Χάβου στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο βοηθός του προπονητή του ΠΑΟΚ, Μπάμπης Μιχαηλίδης, ο οποίος αποποιήθηκε το ρόλο του φαβορί για τους «ασπρόμαυρους».

«Είδαμε ένα παιχνίδι με πάθος και ένταση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο με σωστή αμυντική λειτουργία από τον ΠΑΟΚ και με αντεπιθέσεις. Δυστυχώς στο τέλος του πρώτου μέρους δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος υπήρχε ένα κομμάτι όπου ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Στόχος μας ήταν να πετύχουμε ένα γκολ, κάτι που πετύχαμε. Τα παιδιά που ξεκίνησαν και εκείνα που μπήκαν ως αλλαγή έκαναν ότι έπρεπε για να κρατήσουμε το σκορ. Υπάρχει το δεύτερο παιχνίδι», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μιχαηλίδη.

Για την αποβολή του Χάβου σχολίασε: «Αυτό που ρώτησα κι εγώ τον τέταρτο, είναι πως θα αιτιολογήσει την αποβολή. Ο κ. Χάβος δεν είπε τίποτα. Για μία φάση μίλησε με το σώμα και όχι λεκτικά. Απορώ τι θα γράψει ο τέταρτος γι’ αυτή την αποβολή».

Όσο για το αν είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ απάντησε: «Η λέξη φαβορί σε παιχνίδια ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού δεν αρμόζει. Έχουμε πλεονέκτημα, επειδή θα παίξουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει».

Για τις εντολές του Χάβου στο ημίχρονο είπε: «Ζήτησε να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Αυτό έκαναν τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο», ενώ μίλησε και για την ένταση των παικτών του ΠΑΟΚ: «Η ένταση υπήρχε και από τις δύο πλευρές. Δείτε τη φάση του Σαλπιγγίδη και πείτε μου αν ισχύει αυτό».

Τέλος, για την κούραση στα τελευταία λεπτά: «Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει πάνω από τριάντα παιχνίδια. Είναι φανερό ότι οι παίκτες οι δικοί μας έχουν δεχθεί μεγαλύτερη επιβάρυνση από εκείνους του Ολυμπιακού. Έχουμε μία δύσκολη σειρά αγώνων και αυτό είναι ένα πρόβλημα. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είναι οι παίκτες στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags