Facebook Pixel Βγήκε μπροστά ο Σάλπι, μήνυμα για την συνέχεια!
| 2014-12-14 00:57:00

Βγήκε μπροστά ο Σάλπι, μήνυμα για την συνέχεια!

Βγήκε μπροστά ο Σάλπι, μήνυμα για την συνέχεια!

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Γκινγκάμπ στο Europa League, αλλά και για την αυριανή αναμέτρηση με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:


Για τον αποκλεισμό από την Γκινγκάμπ: «Είμαστε στεναχωρημένοι όλοι. Θέλαμε πάρα πολύ να περάσουμε, ειδικά με το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας δε θα μπορούσε να είναι πιο δύσκολο. Θεωρώ όμως ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή, έχουμε μπροστά μας το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, να κοιτάξουμε την πραγματικότητα και να προχωρήσουμε. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να το κάνουμε, είμαστε υποχρεωμένοι.

 


Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: Θεωρώ ότι η Κέρκυρα δεν έχει να χάσει κάτι από τον συγκεκριμένο αγώνα, ίσα ίσα θα έρθει να παίξει ελεύθερα και να κερδίσει ό,τι καλύτερο. Εμείς αυτό το γνωρίζουμε, αλλά γνωρίζουμε ότι παίζουμε και στην έδρα μας και θα πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά, σίγουρα υπάρχει κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά θα είμαστε τη στιγμή που πρέπει έτοιμοι να ανταποκριθούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags