Facebook Pixel Λύτρωση στο 97' με Σρκτελ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2014-12-21 20:59:00

Λύτρωση στο 97' με Σρκτελ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λύτρωση στο 97' με Σρκτελ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν έπαιζε με χτύπημα στο κεφάλι... Ο Μάρτιν Σκρτελ σκόραρε στο 97' και έδωσε τον βαθμό στην Λίβερπουλ στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο "Άνφιλντ" (2-2). Κουτίνιο, Ντεμπισί και Ζιρού οι υπόλοιποι σκόρερς του ματς.

Η Λίβερπουλ είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, περιορίζοντας την Άρσεναλ σε αμυντικό ρόλο. Αυτήν την υπεροχή κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ ο Κουτίνιο στο 45' με ωραίο δεξί σουτ, ωστόσο οι "κανονιέρηδες" απάντησαν πριν σφυρίξει ο διαιτητής για την ανάπαυλα.

Ουσιαστικά στην πρώτη της σημαντική φάση η Άρσεναλ κατόρθωσε να σκοράρει με τον Ντεμπισί και να πάει στα αποδυτήρια με το 1-1, που βάση της εικόνας δεν το άξιζε.

Στην επανάληψη και πάλι η Λίβερπουλ είχε τα ηνία, ωστόσο και πάλι η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ σκόραρε με τον Ζιρού (64') και ανέτρεψε το εις βάρος της αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν μεγάλες ευκαιρίες με Στέρλινγκ, Μάρκοβιτς, Λέιβα και Μπορίνι και κατάφεραν να πάρουν την ισοπαλία στο 97' με τέρμα του Σκρτελ, ο οποίος στην αρχή του δευτέρου μέρους είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από τις τάπες του Ζιρού...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags