Facebook Pixel Ζήτησε συγνώμη από τη Ferrari!
| 2014-07-23 18:39:00

Ζήτησε συγνώμη από τη Ferrari!

Ζήτησε συγνώμη από τη Ferrari!

O Αυστριακός τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Niki Lauda, παραδέχτηκε πως οι δηλώσεις του ήταν ένα μεγάλο λάθος.

Οι δηλώσεις του Niki Lauda στην εφημερίδα El Pais, όπου σχολίασε με αρκετά υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς τις φετινές επιδόσεις της Ferrari, αναφέροντας παράλληλα ότι ο Fernando Alonso μάταια αγωνίζεται να διακριθεί με αυτό το μονοθέσιο, προκάλεσαν όπως ήταν αναμενόμενο θύελλα αντιδράσεων.

Όχι μόνο διότι ο Αυστριακός κατέχει διοικητική θέση σε ανταγωνιστική ομάδα (Mercedes), αλλά κυρίως διότι ο Lauda τα δύο από τα τρία παγκόσμια πρωταθλήματα που κέρδισε στην Formula 1, τα πήρε με τη Ferrari (το 1975 και το 1977). Δίκαια λοιπόν οι τιφόζι μιλούν για αγνωμοσύνη και για μια λάθος κίνηση του Lauda.

Υπό το βάρος λοιπόν των αντιδράσεων, ο Lauda αναγκάστηκε και ζήτησε συγνώμη, αυτή τη φορά μέσω της ιταλικής Gazzetta dello Sport, όπου παραδέχτηκε πως έκανε λάθος.

«Nαι, έκανα λάθος και δεν ψάχνω δικαιολογίες. Κάλεσα τον πρόεδρο της Ferrari, του εξέφρασα την απογοήτευσή μου και του είπα ότι δεν έπρεπε να συμβεί αυτό. Ήταν λάθος μου. Είναι σα να έχεις καθυστερήσει στα φρένα. Συμβαίνουν αυτά... Ζήτησα συγνώμη από τη Ferrari, από τον πρόεδρο Luca di Montezemolo και από τους τιφόζι. Δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτή τη λέξη» τόνισε ο Lauda.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags