Facebook Pixel Η εξήγηση Αναστασιάδη για Παπαδόπουλο
| 2014-10-19 23:32:00

Η εξήγηση Αναστασιάδη για Παπαδόπουλο

Η εξήγηση Αναστασιάδη για Παπαδόπουλο

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και για τους λόγους που έμεινε εκτός αποστολής ο Έλληνας επιθετικός...

Για πρόβλημα τραυματισμού του Παπαδόπουλου κι όχι για πειθαρχικό παράπτωμα μίλησε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά το ματς σχετικά με την μη παρουσία του στην αποστολή. “Ο Παπαδόπουλος έχει πρόβλημα με τον προσαγωγό του. Τέσσερις μέρες δεν έκανε προπόνηση. Τις επιλογές τις κάνω εγώ. Και ελπίζω να κάνω τα λιγότερα λάθη” είπε σχετικά.

Για το άγχος: Η ομάδα δεν αγχώθηκε, απλά έμεινε με 10 παίκτες. Είχαμε την ευκαιρία του Σαλπιγγίδη για το 3-1 άλλωστε.

Για το ματς: Εμείς δεχτήκαμε το γκολ, ενώ η εντολή είναι να μην παίζουμε τεχνητό οφσάιντ, να μην σταματάμε, εμείς σταματήσαμε. Αυτό μας δίνει το ερέθισμα για να βελτιωνόμαστε. Κι αν χάναμε το ίδιο θα έλεγα. Αυτή είναι η ουσία, Ο αντίπαλος δεν μας έκανε καμία φάση. Και είμαι χαρούμενος, γιατί εκτός από ένα καταπληκτικό πρώτο μέρος, έκαναν και ένα συγκινητικό τελευταίο 25λεπτο με δέκα παίκτες.

Για τις απουσίες: Δε με προβληματίζει τίποτα. Ούτε οι απώλειες στα στόπερ. Αυτούς έχω, με αυτούς θα πάω. Του Μακ δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags