Facebook Pixel "Φήμες για τον Μαζουακού"
| 2014-11-05 17:08:00

"Φήμες για τον Μαζουακού"

"Φήμες για τον Μαζουακού"

Ο ατζέντης του Αρτούρ Μαζουακού χαρακτήρισε ως «φήμες» το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον ακραίο μπακ του Ολυμπιακού, αποκλείοντας μετακίνησή του από τον Πειραιά, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Κριστόφ Ενροτέ μίλησε συγκεκριμένα στην ιταλική ιστοσελίδα calciomercato.it, σχολιάζοντας δημοσιεύματα που ήθελαν την Ίντερ να ενδιαφέρεται για τον νεαρό ακραίο αμυντικό:

«Μέχρι τώρα υπάρχουν μόνο φήμες, καμία ιταλική ομάδα δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου, αλλά πιστεύω πως είναι λογικό να υπάρχει φημολογία, λόγω για παράδειγμα των καλών σχέσεων του Ολυμπιακού με τη Ρόμα. Ο παίκτης πήγε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι με πολυετές συμβόλαιο και δεν πιστεύω πως οι Έλληνες μπορεί να τον στερηθούν τον Ιανουάριο. Αν συνεχίσει να οφυλεύει έτσι, ο Αρτούρ μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο. Είναι ακόμα νωρίς για να πεις πως θα γίνει, αλλά είμαι πεπεισμένος για τις δυνατότητές του. Γι' αυτό μία χειμερινή μεταγραφή μου φαίνεται σχεδόν απίθανη. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλαμπ που θέλει να κερδίζει πάντα και δεν θα είχε λογική να στερηθεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του τη φετινή σεζόν. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν».

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags