Facebook Pixel Τρελό κράξιμο σε Σαμαρά, στο κέντρο της Αθήνας!
Life
| 2014-12-14 15:00:00

Τρελό κράξιμο σε Σαμαρά, στο κέντρο της Αθήνας!

Τρελό κράξιμο σε Σαμαρά, στο κέντρο της Αθήνας!

Τα ΜΑΤ απώθησαν τον κόσμο, για να περάσει ο πρωθυπουργός...

Σοκ στην ΕΣΗΕΑ. Στον εορτασμό των 100 της χρόνων από την ίδρυση της , αντί για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, πήγε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς. Αντιθέτως, για τους ελάχιστους δημοσιογράφους που διαμαρτύρονταν για την χωρίς ουσία φιέστα την ώρα που ο κλάδος είχε διαλυθεί, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έστειλε τα ΜΑΤ!

Ενώ λοιπόν που το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και επιφανείς δημοσιογράφοι υποδεχόταν τον άνθρωπο που έβαλε την υπογραφή του στην καταστροφή της χώρας , στους συγκεντρωμένους διαμαρτυρόμενους υπήρχε η “έκπληξη” των ΜΑΤ. Οι αστυνομικές δυνάμεις που παρατάχθηκαν μπροστά από το σπίτι της ΕΣΗΕΑ, δεν επέτρεπαν την είσοδο και περικύκλωσαν την Πόπη Χριστοδουλίδου και τον επί πολλά χρόνια ασυνομικό συντάκτη, Γιώργο Φιλιππάκη. Τελικά, μπροστά σε αυτή τη διπλή ντροπή, κατέβηκαν στην είσοδο η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου και ο πρώην προέδρός της Νίκος Κιάος και ζήτησαν να αποχωρήσουν.

Τελικά οι δημοσιογράφοι απωθήθηκαν στο απέναντι πεζοδρόμιο της οδού Ακαδημίας για να προσέλθει ο άνθρωπος που έκλεισε την ΕΡΤ. Στη συνέχεια προσήλθαν η σημερινή εκπρόσωπος Τύπου και πολιτική προϊσταμένη της ΝΕΡΙΤ, Σοφία Βούλτεψη, ο πρώην υπουργός Τύπου της κυβέρνησης Σημίτη, Χρήστος Πρωτόπαπας, η πρώην υπουργός, Ν. Μπακογιάννη κι άλλοι.

Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τον Α. Σαμαρά και κατά την έξοδό του από την ΕΣΗΕΑ.

Πηγή: typologies.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags