Facebook Pixel "Είμαι φίλος με γαύρους, μήνυση σε Περέιρα-Κασάμι"!
| 2015-03-17 11:00:00

"Είμαι φίλος με γαύρους, μήνυση σε Περέιρα-Κασάμι"!

"Είμαι φίλος με γαύρους, μήνυση σε Περέιρα-Κασάμι"!

Φίλαθλος της ΑΕΚ, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Ολυμπιακό μαζί με το ανήλικο παιδί του, θέλει να κινηθεί νομικά κατά του προπονητή και του παίκτη των "ερυθρολεύκων".

Όπως αναφέρει σήμερα ρεπορτάζ της "Ώρας των Σπορ", ένας φίλαθλος της ΑΕΚ που είδε το ματς από τη θύρα 29 του "Σπύρος Λούης" μαζί με τον 11χρονο γιο του, έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά κατά του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι ισχυριζόμενος πως προσβλήθηκε από τη συμπεριφορά τους.

Μάλιστα, στην εν λόγω εφημερίδα φιλοξενούνται και δηλώσεις του οπαδού που αναφέρει: "Ήμουν στη θύρα 29. Το είδε όλη η Ελλάδα, εγώ προσβλήθηκα όπως και τα παιδιά μου. Το θέμα δεν είναι οπαδικό. Είμαι φίλος και με τους συνδεσμίτες του Ολυμπιακού στην πόλη μου και με ξέρουν όλοι. Όποιος ήταν παρών στη θύρα 29 και θέλει να μας στηρίξει μπορεί να έρθει". 

Αξίζει να σημειωθεί πως και η ΠΑΕ ΑΕΚ στην απολογία της για το "ντου" που έγινε πριν το τέλος του αγώνα, θα υποστηρίξει ότι οι οπαδοί προκλήθηκαν από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές των "ερυθρολεύκων". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags