Facebook Pixel Και ο Μαρκαριάν διαβάζει SportDog!
| 2015-03-20 14:00:00

Και ο Μαρκαριάν διαβάζει SportDog!

Και ο Μαρκαριάν διαβάζει SportDog!

Ε, δεν πέσατε κι από τα σύννεφα διαβάζοντας τις νέες κλήσεις του Ουρουγουανού για τον κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Ουγγαρία στη Βουδαπέστη. Όλα τα είχε γαυγίσει ο Σκύλος...

Μέχρι κεραίας επιβεβαιώθηκαν τα ρεπορτάζ του SportDog για τις κλήσεις του Σέρχιο Μαρκαριάν ενόψει του "τελικού" που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα στη Βουδαπέστη, κόντρα στην Ουγγαρία, στις 29 Μαρτίου.

Πρώτος ο Σκύλος αποκάλυψε από τις 14 Φεβρουαρίου σε θέμα με τίτλο "Βόμβες Μαρκαριάν στην Εθνική!", την πρόθεση του Ουρουγουανού τόσο να καλέσει ξανά στη "γαλανόλευκη" τον Κώστα Κατσουράνη, επειδή κρίνει ότι από την ομάδα απουσιάζει ένας ηγέτης, όσο και να "κόψει" τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, γιατί πιστεύει ότι πλέον δεν είναι σε θέση να προσφέρει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Και οι δύο αποκαλύψεις επιβεβαιώθηκαν σήμερα πανηγυρικά από τις κλήσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Μεγάλη δικαίωση αποτέλεσε επίσης η κλήση του Γιάννη Γιαννιώτα για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα. O SportDog αποκάλυψε από τις 17 Φεβρουαρίου σε θέμα με τίτλο "Η πρώτη κλήση-έκπληξη! Κόβει Σάλπι, παίρνει τον...", την πρόθεση του Μαρκαριάν να χρήσει τον νεαρό άσο του Αστέρα Τρίπολης αντικαταστάτη του Σαλπιγγίδη στη "γαλανόλευκη".

Οι φανατικοί αναγνώστες του Σκύλου, λοιπόν, δεν έπεσαν από τα σύννεφα από τις νέες κλήσεις του Μαρκαριάν, αφού εδώ και πάρα πολύ καιρό είχαν ενημερωθεί για τις σκέψεις του Ουρουγουανού τεχνικού. Μείνετε συντονισμένοι στο site με το κορυφαίο αθλητικό παρασκήνιο στο διαδίκτυο για να μαθαίνετε ...παρά τέταρτο όλα όσα οι άλλοι γράφουν ακριβώς!

ΜΟΝΟ O SPORTDOG έγραψε για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Μπάλας Μέγερι. Το έμαθες ΕΔΩ    

Θέλεις περισσότερα αποκαλυπτικά θέματα; Κάνε "like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags