Facebook Pixel Έκπληξη μεγατόνων από Άρνεσεν!
| 2015-06-08 23:00:00

Έκπληξη μεγατόνων από Άρνεσεν!

Έκπληξη μεγατόνων από Άρνεσεν!

Δε θα πιστεύετε ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τη …γλίτωσε και δε συμπεριλήφθηκε στη "μαύρη" λίστα του νέου τεχνικού διευθυντή! Υπάρχει λόγος, πάντως, που δεν παίρνει πόδι...

Πολλές αλλαγές θα υπάρξουν το φετινό καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ, καθώς παρότι υπάρχει ελάχιστος χρόνος μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν, στον σύλλογο είναι αποφασισμένοι να φέρουν παίκτες από το πάνω ράφι και συγχρόνως να υπάρξουν αρκετές αποχωρήσεις από τη νυν ομάδα.

Η φετινή σεζόν ήταν πλήρως αποτυχημένη και ελάχιστοι ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν, ωστόσο αυτός που θα πάρει την απόφαση για το ποιος θα φύγει και ποιος θα μείνει στον Δικέφαλο, είναι ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου, ο Φρανκ Άρνεσεν.

Ο Δανός έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για τους παίκτες που απαρτίζουν αυτή τη στιγμή το ρόστερ του ΠΑΟΚ και σύντομα θα έχει άποψη για όλους, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, έχει σημειώσει ήδη τα πρώτα ονόματα στη "μαύρη" λίστα. Σε αυτά λοιπόν, παρότι σε όλα σχεδόν τα ματς ήταν απογοητευτικός, δε βρίσκεται ο Ρικάρντο Κόστα!

Ο Άρνεσεν φαίνεται πως στηρίζει τον 33χρονο στόπερ, ο οποίος στους λίγους μήνες που βρίσκεται στην Τούμπα, δεν έπεισε ότι αξίζει να βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο πλέον. Παρόλα αυτά, στον ΠΑΟΚ φέρονται διατεθειμένοι να του δώσουν άλλη μία ευκαιρία και να δουν πώς μπορεί να ανταποκριθεί, αφού κάνει κανονική προετοιμασία με την ομάδα. 

Ίσως, πάντως, σε αυτή την απόφαση να παίζει ρόλο και το συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο που έχει υπογράψει ο Πορτογάλος στόπερ. Συγκεκριμένα, ο Κόστα έχει λάβει 400.000 ευρώ καθαρά για τη φετινή σεζόν και για τη νέα περίοδο προβλέπεται να πάρει 800.000 ευρώ. Και σε αυτό το ποσό δεν υπολογίζουμε τα μπόνους που έχουν συμφωνηθεί. Οπότε, όπως γίνεται αντιληπτό, χρειάζονται πολλά λεφτά για να "σπάσει" το συμβόλαιό του…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ από τον Αναστασιάδη για τον ΠΑΟΚ μετά τον διασυρμό στα πλέι οφ! "Κλικ" ΕΔΩ 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags