Facebook Pixel Οι συμβουλές μιας πορνοστάρ σε όσους θέλουν να κάνουν την καριέρα της!
Life
| 2015-06-22 12:26:00

Οι συμβουλές μιας πορνοστάρ σε όσους θέλουν να κάνουν την καριέρα της!

Οι συμβουλές μιας πορνοστάρ σε όσους θέλουν να κάνουν την καριέρα της!

Αποσύρθηκε από την βιομηχανία το 2011 και τώρα αποφάσισε να δώσει τα... φώτα της σε όσες και όσους θέλουν να ακολουθήσουν τον δρόμο της.

«Μην το κάνετε!» γράφει στην επιστολή που μοιράστηκε με τους φίλους της στο Twitter η πρώην πορνοστάρ, Μπρι Όλσεν.

«Προς όλες τις νέες γυναίκες που σκέφτονται να κάνουν μια ταινία πορνό: Δεν βρήκα το Χριστό. Ούτε μισώ το πορνό. Δεν είχα καμία κακή εμπειρία. Αλλά πιστέψτε με όταν σας λέω να μην το κάνετε», αναφέρει χαρακτηριστικά, και συνεχίζει:

«Όταν κάνετε πορνό περιθωριοποιήστε αυτόματα…Το πορνό δεν είναι κακό, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα σας συμπεριφέρονται οι άνθρωποι για το υπόλοιπο της ζωής σας είναι. Επίσης είναι ένας εύκολος τρόπος να τραυματίσετε τα παιδιά σας. Θέλετε πραγματικά να περάσουν την παιδική τους ηλικία με τους με τα υπόλοιπα παιδιά του σχολίου να τα κοροϊδεύουν και τους γονείς των φίλων τους να μην αφήνουν τα παιδιά τους να έρθουν για ένα βράδυ στο σπίτι σας επειδή κάποτε είχατε κάνει μια αισθησιακή ταινία και νομίζουν ότι έχετε κάποιο τσίρκο ακολασίας στο σπίτι σας;».

Και τι λέει σε όσους άντρες σκέφτονται να κάνουν το ντεμπούτο τους στο χώρο των αισθησιακών ταινιών; «Μην ανησυχείτε. Θα σας σφίγγουν το χέρι και όλοι θα πιστεύουν ότι έχετε μεγάλο… και καταπληκτική αντοχή στο κρεβάτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags