Facebook Pixel Η πιο τρομερή αποκάλυψη για Καπίνο και Ολυμπιακό!
| 2015-07-16 13:30:00

Η πιο τρομερή αποκάλυψη για Καπίνο και Ολυμπιακό!

Η πιο τρομερή αποκάλυψη για Καπίνο και Ολυμπιακό!

Πολλά έχουν γραφτεί για το παρασκήνιο της μεταγραφής του νεαρού γκολκίπερ στο Λιμάνι, ωστόσο αυτό που αποκαλύπτεται τώρα θα τρελάνει τελείως τους φίλους του Παναθηναϊκού!

Τις τελευταίες ώρες, από τότε δηλαδή που έγινε γνωστό ότι ο Στέφανος Καπίνο οδεύει προς τον Ολυμπιακό, έχουν γραφτεί πολλά για το παρασκήνιο της συγκεκριμένης μεταγραφής, που έχει προκαλέσει ήδη τις πρώτες αντιδράσεις οργής από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, η πιο τρομερή αποκάλυψη για την υπόθεση βλέπει τώρα το φως της δημοσιότητας και προέρχεται από έγκυρες "ερυθρόλευκες" πηγές.

Όπως μεταδίδεται σε Μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό και έχουν καλή ενημέρωση σε θέματα που αφορούν τα μεταγραφικά της ομάδας και όχι μόνο, η απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα από τους Πειραιώτες δεν αποτελεί απόφαση της στιγμής, ή του έστω του φετινού μεταγραφικού πλάνου των πρωταθλητών, αλλά μεθόδευση χρόνων!

Στην πλατεία Αλεξάνδρας φαίνεται, δηλαδή, ότι υπήρχε σχέδιο "αρπαγής" του 21χρονου γκολκίπερ πολύ πριν πάρει μεταγραφή στη Μάιντς! Οι "ερυθρόλευκοι" προφανώς είχαν στείλει "μήνυμα" προς τον παίκτη ότι τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες, ωστόσο αυτό δεν μπορούσε να γίνει -για ευνόητους λόγους- με του που αποχώρησε από τους "πράσινους", αλλά μετά από ένα χρόνο παραμονής στη γερμανική ομάδα.

Το πιο φοβερό είναι ότι αυτό το πλάνο σχεδιάστηκε -και τελικά επιτεύχθηκε- από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού έχοντας τη σύμφωνη γνώμη και την απόλυτη συνεργασία του παίκτη! Κάτι που, αν ισχύει, επιβεβαιώνει και όλους όσους υποστηρίζουν φανατικά ότι ο Καπίνο ήταν, ως Κορυδαλλιώτης, βέρος Ολυμπιακός από την παιδική του ηλικία...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η μεγάλη γκάφα του Ολυμπιακού με Καπίνο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags