Facebook Pixel Τρελό χουνέρι Αναστασίου σε Έλληνα άσο!
| 2015-09-13 21:15:00

Τρελό χουνέρι Αναστασίου σε Έλληνα άσο!

Τρελό χουνέρι Αναστασίου σε Έλληνα άσο!

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας και δε συγχωρεί εύκολα όποιον ξεπεράσει τα όρια που έχει βάλει. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και σήμερα...

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει αποδείξει πολλές φορές στη θητεία του στον Παναθηναϊκό ότι βάζει πάνω απ΄ όλα την πειθαρχία και γι΄ αυτό "τρελαίνεται" όταν κάποιος ξεπερνάει τα όρια που έχει θέσει εντός αποδυτηρίων. Μάλιστα, αν κάποιος παίκτης ...ξεφύγει, τότε δεν υπολογίζει από ονόματα και η τιμωρία είναι πάντα βαριά.

Κάτι ανάλογο έχει συμβεί και με ένα από τα αγαπημένα του παιδιά, ο οποίος παρότι είχε χάσει τη στήριξη της εξέδρας, λόγω των μέτριων εμφανίσεών του, είχε δίπλα του τον προπονητή του, ο οποίος του έχει δώσει πολλές ευκαιρίες. Αυτό, βέβαια, μέχρι να κάνει το ...μεγάλο λάθος.

Ο λόγος για τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε πριν από λίγο καιρό και το οποίο τον έχει θέσει ουσιαστικά σε μόνιμη καραντίνα. Ωστόσο, ο Αναστασίου τον πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, καθώς απουσίαζε ο βασικός Σάντσεθ λόγω τραυματισμού, ενώ ο Τελάντερ είναι ακόμα ανέτοιμος. Όλοι πίστεψαν, λοιπόν, πως η "σιωπηρή τιμωρία", του Έλληνα άσου τελείωσε.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού όμως είχε αντίθετη γνώμη, καθώς πριν από το ματς με τον Πανιώνιο ενημέρωσε τον "Τριάντα" πως βρίσκεται τελικά εκτός 18άδας, αφού προτίμησε τελικά να έχει στον πάγκο τους Κοτσόλη, Χουχούμη, Μαρινάκη, Ατζαγκούν, Καλτσά, Τελάντερ και Νίνη.

Σίγουρα πρόκειται για μία μορφή επιπλέον τιμωρίας, καθώς θα μπορούσε να τον είχε αφήσει εκτός από το Σάββατο, όπως συνέβη σε όλα τα τελευταία ματς. Μένει τώρα να δούμε αν θα επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό και στα επόμενα παιχνίδια ή αν ο παίκτης θα παραμείνει εκτός ομάδας, εφόσον επιστρέψει από τον τραυματισμό του ο Σάντσεθ.
 

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags