Facebook Pixel Το προσπαθεί για μεταγραφή-βόμβα ο Αγγελόπουλος!
| 2016-08-29 09:45:00

Το προσπαθεί για μεταγραφή-βόμβα ο Αγγελόπουλος!

Το προσπαθεί για μεταγραφή-βόμβα ο Αγγελόπουλος!

Μια "τρελή" κίνηση έχει στο μυαλό του ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, που θέλει να... φτιάξει του Ενωσίτες μετά την αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη!

Η είδηση της αποχώρησης του Μαυροκεφαλίδη από την "Ένωση" δεν ήχησε καλά στα αυτιά των φίλων της ομάδας, καθώς ο Έλληνας σέντερ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της την σεζόν που μας πέρασε και έδειχνε ότι θα μπορούσε να χτιστεί γύρω του η ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο 32χρονος αποτελεί, πια, παρελθόν κι έτσι ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος θέλει να φέρει έναν παίκτη που θα κάνει το "μπαμ" και θα βγάλει από το μυαλό των ΑΕΚτζήδων την φυγή του Μαυροκεφαλίδη.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της "Ώρας για Σπορ", ο κ. Αγγελόπουλος προσπαθεί να κάνει την μεταγραφική έκπληξη φέρνοντας στην ΑΕΚ τον ΝΒΑer, Μπεν Γκόρντον. Μια κίνηση καθόλου εύκολη, αλλά υλοποιήσιμη.

Πρόκειται, φυσικά για τον 33χρονο σούτινγκ γκαρντ (1,91μ.) με μεγάλη "θητεία" στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, έχοντας περάσει από Μπουλς (2004-2009), Πίστονς (2009-2012), Μπόμπκατς (2012-2014), Μάτζικ (2014/15), αλλά και Γουόριορς όπου υπέγραψε πέρυσι, αλλά πριν αρχίσει η κανονική σεζόν αποδεσμεύτηκε και έμεινε ανενεργός έναν χρόνο.

Το 2005 ήταν κορυφαίος έκτος παίκτης στο ΝΒΑ και στην πρώτη πεντάδα των ρούκι, ενώ μετρά 783 ματς στο ΝΒΑ με 14,9 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ ανά αγώνα στην κανονική περίοδο και 20,2 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ κατά μέσο όρο στα playoffs. 

Μιλάμε για απίστευτα νούμερα για έναν παίκτη που ακόμα και στα 33, αν έρθει στην Ελλάδα μπορεί να κάνει για πλάκα την διαφορά. Πάντως, για τον Γκόρντον ενδιαφέρεται και η Εφές Αναντολού, κάτι που κάνει πιο δύσκολη την προσπάθεια της ΑΕΚ, που όμως το έχει πάρει "ζεστά"!

Για να δούμε...

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Μαγκιά Τίγρη, έτσι έφερε τον παικταρά στην ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags