Facebook Pixel Περαστικός όπως η ΑΕΚ ο Άρης στη Football League
| 2016-09-02 23:00:00

Περαστικός όπως η ΑΕΚ ο Άρης στη Football League

Περαστικός όπως η ΑΕΚ ο Άρης στη Football League

Αισιόδοξος, ότι ο Άρης θα κάνει περίπατο στη Β'Εθνική εμφανίστηκε ο Γιώργος Φοιρός.

«Ο κόσμος είναι πολύ ζεστός και πρέπει να βοηθήσει την ομάδα γιατί η ομάδα την χρειάζεται»
Στην εκπομπή του AllAboutARIS on AIR στον Libero 107,4 fm φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Φοιρός όπου μίλησε για τον νέο ΑΡΗ που χτίζεται και έδωσε τις δικές του απόψεις ενόψει της νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Ο ΑΡΗΣ έκανε ότι ήταν δυνατόν καλύτερο και από αυτό που περίμεναν και οι πιο αισιόδοξοι φίλαθλοι του».

Για τις μεταγραφές του ΑΡΗ:

«Έκανε οργανωμένες κινήσεις, πήρα αυτούς που ήθελε, κράτησε αυτούς που ήθελε και έκανε ένα πολύ αξιόλογο σύνολο και πιστεύω αυτή η χρονιά θα περάσει πολύ γρήγορα και θα επιστρέψει γρήγορα στην Superleague».

Για το πώς είδες τον ΑΡΗ στα φιλικά:

«Ο ΑΡΗΣ θέλει δουλεία στον επιθετικό τομέα και να δημιουργεί ευκαιρίες ευκολότερα αν και με ομάδες τις Β’ Εθνικής θα φτάνει ευκολότερα στην αντίπαλη περιοχή ο ΑΡΗΣ αλλά παρόλα αυτά θέλει δουλειά σε αυτόν τον τομέα και είμαι σίγουρος ότι το έχει δει και ο Νίκος και επίσης βλέπω ότι κάποιοι παίκτες θέλουν ακόμα δουλειά για να φτάσουν σε ένα καλό επίπεδο, όπως ο Μιλούνοβιτς και ο Ίλιτς».

Για τη λογική να παίξει ο ΑΡΗΣ δυνατά φιλικά με πιο έτοιμες ομάδες:

«Τον σκοπό αυτής της κίνησης δεν τον ξέρω αλλά είμαι σίγουρος ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει και ομάδες Β’ Εθνικής που θέλει για να τεστάρει τη δυναμικότητα τους».

Για την διαφορά νοοτροπίας των ομάδων :

«Θα παίζουν κλειστά αυτές οι ομάδες όπως έκαναν και η Κέρκυρα και η Ξάνθη».

Για το αν ξεχώρισε κάποια μεταγραφή:

«Τώρα είδα τους παίκτες, είναι όλοι καλοί παίκτες που έχουν παίξει στην Α’ Εθνική και πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς θα συνεχίσουν και του χρόνου στην ομάδα και ο ΑΡΗΣ θα κάνει λίγες προσθήκες για να πρωταγωνιστήσει. Φέτος έκανε το δυνατό μπαμ, του χρόνου πιστεύω θα είναι λίγες οι αλλαγές».

Για τις υπόλοιπες ομάδες:

«Όλοι περιμένουμε τον ΟΦΗ, τα Τρίκαλα, την Λαμία αλλά πρέπει να δούμε πρώτα τι κάνουν. Στην Β’ Εθνική είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα».

Για το μυστικό του ΑΡΗ για να περάσει εύκολα την κατηγορία:

«Ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να αντιμετωπίζει όλες τις ομάδες με σοβαρότητα αν υποτιμήσει τις ομάδες και την κατηγορία θα έχει πρόβλημα. Αν όμως αντιμετωπίσει την κατηγορία με σοβαρότητα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να επιστρέψει κατευθείαν εκεί που ανήκει. Και όταν και οι άλλες ομάδες συνειδητοποιήσουν ότι ο ΑΡΗΣ δεν κοντράρεται θα τα παρατήσουν».

Για τον συνδυασμό ανόδου και θεάματος:

«Το υλικό μας προδιαθέτει για μια ομάδα που θα παίζει και καλό ποδόσφαιρο και θα κερδίζει. Όλοι το θέλουμε αυτό και είναι στόχος όλων και του προπονητή και του κόσμου και αυτή πιστεύω θα είναι και η επιδίωξη της ομάδας».

Για την στήριξη του κόσμου:

«Ο κόσμος είναι πολύ ζεστός και πρέπει να βοηθήσει την ομάδα γιατί η ομάδα τον χρειάζεται. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια, γιατί συνέχεια ακούω γύρω μου ότι ο κόσμος ψάχνει χρόνο να αγοράσει διαρκείας και να πάει στο γήπεδο να δει τους φιλικούς αγώνες».

Για τον κ.Καρυπίδη:

«Ο πρόεδρος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ξέρει από ποδόσφαιρο και είναι μεγαλωμένος μέσα στα γήπεδα και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Όλοι από τον πρόεδρο μέχρι το τεχνικό τιμ είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου και αυτό είναι καλό για να αποφεύγονται τα λάθη όπως έχει γίνει και ως τώρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags