Facebook Pixel Το καινούργιο smartphone brand Honor παρουσιάστηκε στο Πλαίσιο μέσα από ένα πάρτυ γεμάτο εκπλήξεις!
Life
| 2016-11-22 13:10:00

Το καινούργιο smartphone brand Honor παρουσιάστηκε στο Πλαίσιο μέσα από ένα πάρτυ γεμάτο εκπλήξεις!

Το καινούργιο smartphone brand Honor παρουσιάστηκε στο Πλαίσιο μέσα από ένα πάρτυ γεμάτο εκπλήξεις!

Το νέο και ανατρεπτικό brand κινητών Honor που χαρακτηρίζεται από συσκευές με μοντέρνα σχεδίαση και τεχνικά χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας, δημιούργησε για το ευρύ κοινό μια κεφάτη εκδήλωση το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στο Πλαίσιο Αργυρούπολης, παρέα με ξεχωριστούς καλεσμένους και happenings!

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου, 2016 — Με ένα μεγάλο πάρτυ για μικρούς και μεγάλους, το περασμένο Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στο Πλαίσιο Αργυρούπολης, γιόρτασε την παρουσία του στη χώρα μας το νέο πρωτοποριακό smartphone brand Honor. Το ανατρεπτικό brand, έρχεται να προτείνει στην Ελληνική αγορά δύο υπερσύγχρονες συσκευές το Honor 8 και Honor 7 Lite που έχουν ήδη ενθουσιάσει το κοινό μιας και συνδυάζουν μοντέρνο σχεδιασμό, κορυφαία χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή!

Τα πάρτυ άνοιξε ο γνωστός παρουσιαστής και DJ, Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος ανέλαβε τα decks κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και ψυχαγώγησε το κοινό με τις μουσικές του επιλογές. Στη συνέχεια, ο δημοφιλής παρουσιαστής Παναγιώτης Χατζηδάκης μίλησε για τη νέα μάρκα και τις δύο συσκευές τις οποίες λίγο αργότερα παρουσίασε με τον δικό του μοναδικό τρόπο στο κοινό, πραγματοποιώντας ένα συναρπαστικό “unboxing challenge”.

Παράλληλα, τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε για άλλη μια φορά ο πολυταξιδεμένος tattoo-artist και ‘Honor Hero’ Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος κατέφθασε στο κατάστημα με τη συνοδεία της πασίγνωστης σκυλίτσας του Molly. O Γιώργος, έπαιξε με το κοινό, φωτογραφήθηκε και μίλησε για την εμπειρία του με το κινητό Honor 8 ενώ η Molly αγαπήθηκε από τους πάντες αφού έκανε τα δικά της “νάζια” κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη, το «παρών» έδωσε και ο ‘συνταξιδιώτης’ του φωτογράφος Γιώργος Λέντζας ο οποίος συμμετείχε και αυτός με την σειρά του στα παιχνίδια με τον κόσμο και φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του.

Τέλος, ο παγκόσμιος πρωταθλητής free running Δημήτρης Κυρσανίδης εντυπωσίασε με το mini free-running show που παρουσίασε κατά το ξεκίνημα του event στο οποίο όχι μόνο ζήτησε τη βοήθεια του κοινού, αλλά και του ίδιου του Γιώργου Μαυρίδη, τον οποίο κιόλας προσπέρασε με ένα εντυπωσιακό άλμα.

Κατά τη διάρκεια του event οι παρευρισκόμενοι έπαιξαν με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τον Γιώργο Μαυρίδη, το διαδραστικό παιχνίδι “Are you brave enough?”, από το οποίο αναδείχθηκαν δύο υπερτυχεροί που κέρδισαν το Honor 8. Μάλιστα, ακόμη και ο ίδιος ο Γιώργος Μαυρίδης, δέχτηκε την πρόκληση του Παναγιώτη Χατζηδάκη και ανέβασε την πιο «αστεία» φωτογραφία του ως profile pic στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, γεγονός που ενθουσίασε το κοινό.

Τέλος, και ο Θέμης Γεωργαντάς, κλήθηκε να συμμετάσχει στο “brave” παιχνίδι, κάνοντας μια κυβίστηση, την οποία τελικά ανέλαβε να εκτελέσει για λογαριασμό του ο “expert” του είδους Δημήτρης Κυρσανίδης.

Μετά από αυτό το διαδραστικό παιχνίδι, σειρά είχαν οι μεγάλες κληρώσεις για 2 Honor 7 Lite, 1 Honor 8, μια διπλή πρόσκληση στο Skydive Athens, προσκλήσεις για το Escape room, συμμετοχή στο Ferrari Drive και πολλά άλλα brave δώρα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι με πολλή μουσική και άπειρες φωτογραφίες του κοινού με τους αγαπημένους τους celebrities!

Ήταν σίγουρα μια παρουσίαση για γενναίους που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όσων την παρακολούθησαν!

http://www.hihonor.com/gr

https://www.facebook.com/HonorMobileGR/

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags