Facebook Pixel Χαμός στα ερυθρόλευκα Media: «Όργια στο ΟΑΚΑ – Γελάει όλη η Ελλάδα» (ΦΩΤΟ)
| 2017-03-01 22:20:00

Χαμός στα ερυθρόλευκα Media: «Όργια στο ΟΑΚΑ – Γελάει όλη η Ελλάδα» (ΦΩΤΟ)

Χαμός στα ερυθρόλευκα Media: «Όργια στο ΟΑΚΑ – Γελάει όλη η Ελλάδα» (ΦΩΤΟ)

Τα σάιτ που ασχολούνται κυρίως με το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, πραγματικά… ξεσάλωσαν με το πέναλτι που έδωσε ο Σιδηρόπουλος για το 1-0 κόντρα στον Πλατανιά και την κόκκινη κάρτα στον Μπανανά.

Το gavros.gr γράφει:

Οργια… στο ΟΑΚΑ

Τα διαιτητικά όργια δεν έχουν σταματημό στα παιχνίδια της «συμμαχίας»!

Στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Πλατανιά στο επαναληπτικό ματς του Κυπέλλου Ελλάδος ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Σιδηρόπουλος έδωσε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον Μπανανά σε βουτιά του Μάνταλου.

Μιλάμε για μία φάση στην οποία ο παίκτης της ΑΕΚ έχει κάνει αρχικά πεντακάθαρα επιθετικό φάουλ, με τον «κορυφαίο» να μη δίνει τίποτα και στη συνέχεια της φάσης να «ανακαλύπτει» πέναλτι και κόκκινη σε υποτιθέμενο μαρκάρισμα του Μπανανά στον Μάνταλο. Βουτιά για όσκαρ από τον ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων», η οποία όμως ήταν αρκετή στον Σιδηρόπουλου, για να τους ευνοήσει ξανά .

Απίθανα πράγματα! Αυτή είναι η εξυγίανσή σας; Οι… αντικειμενικοί θα γράψουν κάτι για τα όργια που συμβαίνουν στο ΟΑΚΑ;

ΓΕΛΑΕΙ ο κόσμος!

Το redking.gr

Σιδηρόπουλος, ο εκλεκτός της ΑΕΚ!

Γελάει όλη η Ελλάδα. Να χαρούμε εμείς τον κορυφαίο...

Ο διαιτητής που πέρσι παρακάλαγε η ΑΕΚ να παίξει στον τελικό κυπέλλου, είναι πάλι εδώ και... οδηγεί την ΑΕΚ στη συνέχεια του θεσμού. 

Πέναλτι του Μπανανά στον Μάνταλο. Να πεις υπάρχει επαφή; Δεν φαίνεται. Μάλλον βουτιά κάνει ο Μάνταλος. Άντε και να το δεχθείς; Την αποβολή όμως που την βλέπει ο κορυφαίος Σιδηρόπουλος; 

Θα τον στηρίξει ο κύκλος του όμως και μια χαρά θα είναι. Αυτός δεν θα γίνει πρώτο θέμα σε "αντικειμενικά" σάιτ. Αρέσει στην... εξυγίανση. 

Για γέλια...

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags