Facebook Pixel Μπράβο! Προκρίθηκε η ΑΕΚ Λάρνακας
| 2017-08-03 20:42:00

Μπράβο! Προκρίθηκε η ΑΕΚ Λάρνακας

Μπράβο! Προκρίθηκε η ΑΕΚ Λάρνακας

Έχασε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, αγχώθηκε στο δεύτερο όμως η ΑΕΚ τα κατάφερε και με τον Ακοράν να ισοφαρίζει στο 93, πήρε 1-1 στο Μινσκ με την Ντιναμό και πήρε την πρόκριση για τα play off του Europa League. 

Πολύ καλύτερη η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ που θα τελείωνε πρόωρα την υπόθεση πρόκριση. Ο Φλοριάν είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες και μια πιο μικρή στα πρώτα 20 λεπτά ενώ στο 23 ο Τρισκόφσκι είχε και αυτός μια μεγάλη ευκαιρία. Οι δυο επιθετικοί της ΑΕΚ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον κήπερ των γηπεδούχων Ιγκνάτοβιτς.

Μετά το ημίωρο η ομάδα της Λάρνακας έριξε ρυθμούς χωρίς όμως να απειληθεί σοβαρά από την Δυναμό που άρχισε να βγαίνει πιο πολύ στην επίθεση. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Ντιναμό κέρδισε πέναλτι. Ο Ουαλός διαιτητής Σιμόν Λι Έβανς είδε ανατροπή του Οστρούκ από τον Τρικόφσκι. Πάντως οι επαναληπτικές προβολές της φάσης δεν τον δικαιώνουν αφού δεν φαίνεται να υπάρχει επαφή ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σαρόκα και έδωσε προβάδισμα στους Εσθονούς.

Η ΑΕΚ αιφνιδιάστηκε και εκτός από ένα σουτ του Λαρένα δεν απείλησε την εστία των γηπεδούχων, οι οποίοι όσο κυλούσε ο χρόνος έκαναν πιο πολλές επιθέσεις φτιάχνοντας και 2-3 καλές ευκαιρίες για να στείλουν τον αγώνα στην παράταση.

Η ομάδα της Λάρνακας άντεξε στην πίεση και κατάφερε να κλειδώσει την πρόκριση για τα play off του Europa League στο 931 με τον Ακοράν να φεύγει μόνος και με ψύχραιμο σουτ να κάνει το 1-1. Οι γηπεδούχοι στο 85 έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπίκοφ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ντιναμό Μινσκ: Ιγνάτοβιτς, Κουζμένοκ, Γκάλοβιτς, Όστρουκ, Μπίκοφ, Σαρόκα, Κάρποβιτς, Κχλιόμπας, Νόγιοκ, Κχβαστσίνσκι και Λέκοβιτς.

ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαρένα, Τέτε (73 Ακοράν), Τρισκόφσκι (83 Μουρίγιο), Χέφελ (61 Τομάς), Λαμπάν, Τολεμές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags