Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πάρτι» κορυφής στην Πλατεία!
| 2017-09-24 20:09:00

«Πάρτι» κορυφής στην Πλατεία!

Sportdog Team
«Πάρτι» κορυφής στην Πλατεία!

Ο Πανιώνιος «έκρυψε» την μπάλα, διέλυσε την ΑΕΛ με 4-1 και συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ στην 1η θέση! Διαμαρτύρονται για το πρώτο γκολ οι φιλοξενούμενοι…

Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ο Πανιώνιος δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ΑΕΛ, την οποία νίκησε με 4-0 και πάτησε κορυφή όντας ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ στους 11 βαθμούς!  Τα γκολ για τους Κυανέρυθρους πέτυχαν οι Λάμπρου (33’), Γεσίλ (50’), Σπιριντόνοβιτς (68’) και Μασούρας (77’).  Για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Φατιόν με πέναλτι στο 92’.

Πάντως, η ΑΕΛ έχει δίκιο να διαμαρτύρεται για το 1-0, καθώς ο Λάμπρου κοντρόλαρε με το χέρι πριν σκοράρει. Οι «βυσσινί» παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Οι μεσοεπιθετικοί του Πανιωνίου βρέθηκαν σε σπουδαία μέρα, αλλά ο Λάζαρος Λάμπρου κερδίζει στο… νήμα τον τίτλο του MVP από τους Γεσίλ και Σπιριντόνοβιτς. Ο Έλληνας άσος πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, ήταν γενικότερα πολύ δραστήριος, ενώ έδωσε και ασίστ στον Μασούρα για το 4-0.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Με 4-2-3-1 κατέβασε τον Πανιώνιο ο Μιχάλης Γρηγορίου. Τερματοφύλακας ήταν ο Κότνικ, στόπερ οι Γκιοατά κα Μπανανά, δεξί μπακ ο Βλάχος και αριστερό ο Χατζισαφί. Στο κέντρο έπαιξαν οι Κόρμπος και Σαββίδης, με τον Μασούντ «δεκάρι», τον Σπιριντόνοβιτς δεξί χαφ και τον Λάμπρου αριστερό. Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Γεσίλ.

Ο Τζάκι Ματάισεν εφάρμοσε 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο για την ΑΕΛ. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Μπόζοβιτς. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν ο Φάρκας με τον Γιοβάνοβιτς, δεξιά ο Ρέντζας και αριστερά ο Γιοβάνοβιτς. Στον αξονα αγωνίστηκαν οι Φατιόν, Λαγός και Γιαννιτσάνης, με τον Κρητικό στην κορυφή του ρόμβου. Το επιθετικό δίδυμο αποτελούταν από τους Κριζμάν και Ναζλίδη.

Πανιώνιος (Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί, Γκιοατά (81' Σταυρόπουλος), Κόρμπος (79' Πινιώτης), Λάμπρου, Μασούντ, Σαββίδης, Γεσίλ (64' Μασούρας), Σπιριντόνοβιτς

ΑΕΛ (Ματάισεν): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Γουάλας, Φατιόν, Λαγός (16' Κούσας), Κριζμάν (83' Περόνε), Ναζλίδης, Κρητικός (46' Ντέλετιτς), Γιαννιτσάνης

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ του Λάμπρου στο 33’! Ο Πανιώνιος πίεζε, αλλά δεν είχε βρει τη λύση, την οποία έδωσε τελικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός κάνοντας το 1-0 με δεξί πλασέ μετά από σέντρα του Βλάχου. Από τη στιγμή που το σκορ άνοιξε, τα πράγματα απλοποιήθηκαν για τους Κυανέρυθρους.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Ο διαιτητής Νεοφυτιάδης, αλλά και η α’ βοηθός, Κουρομπύλια, έκαναν σημαντικό λάθος στο 1-0 του Πανιωνίου, καθώς δεν είδαν ότι ο Λάμπρου χρησιμοποίησε το χέρι του για να κοντρολάρει.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: O Πανιώνιος πήρε μια επιβλητική νίκη που τον ανέβασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αποδίδοντας παράλληλα και πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο Πανιώνιος συνεχίζει την τρελή πορεία του και δείχνει ικανός για μεγάλα πράγματα για ακόμα μια χρονιά. Αντίθετα, η ΑΕΛ προβλημάτισε ξανά και παραμένει χωρίς νίκη μετά από 5 αγωνιστικές, ούσα στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς.

ΠΑΤΑ ΤΟ

Το 1-0 του Λάμπρου

Το 2-0 του Γεσίλ

Το 3-0 του Σπιριντόνοβιτς

Το 4-0 του Μασούρα

To 4-1 του Φατιόν

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags