Facebook Pixel "Δεν μπορούσε κάποιος να είναι πιο δημοφιλής από τον Παπαθανασάκη"
| 2016-10-19 14:22:00

"Δεν μπορούσε κάποιος να είναι πιο δημοφιλής από τον Παπαθανασάκη"

"Δεν μπορούσε κάποιος να είναι πιο δημοφιλής από τον Παπαθανασάκη"

Ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή, Παύλος Μυροφορίδης , μίλησε στον Arena fm για την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία της ομάδας

Αναλυτικά:

«Είχαμε μιλήσει με το Νίκο Παπαδόπουλο. Πρώτα είμαστε φίλοι. Τα είπαμε και το σημαντικό είναι ότι η στάση ζωής κάθε ανθρώπου είναι συγκεκριμένη. Δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Δε συμφώνησα να έρθω. Είμαι σε ομάδα και ο λόγος που δίνω είναι συμβόλαιο. Δεν υπήρχε ούτε μια στο εκατομμύριο να πουλήσω την ομάδα που είμαι. Ο Νίκος πιέστηκε πάρα πολύ. Ήταν πολύ σημαντικό να έχει καθαρό μυαλό και να δει αν μπορεί να εξελίξει αυτό που κάνει. Προτιμότερο να σταματήσεις κάτι παρά να το πιέζεις. Έχει σκάσει ο Νίκος με όλα αυτά που είχε φορτωθεί. Όταν έχει άλλα χίλια παρακλάδια για να ασχοληθείς δε γίνεται δουλειά.

Η ιστορία είναι ξεκάθαρη. Καμιά ομάδα δε άφηνε να φτάσει εκεί μια κατάσταση αν τον ήθελε τον προπονητή. Επειδή ήταν ό,τι πιο σημαντικό για τον Ηρακλή και τον ήθελε ο κόσμος. Το ίδιο είχε γίνει με μένα πριν δύο χρόνια. Δεν μπορούσε κάποιος να είναι πιο δημοφιλής από τον Παπαθανασάκη. Γι’ αυτό τα έχει διαλύσει όλα. Εγώ δεν είχα κασκόλ στην τσέπη όπως αυτός. Τα έχουμε μπερδέψει. Μπάλα δεν μπορούν να παίξουν οι πρόεδροι.

Για μένα ο Νίκος εξέλιξε πάρα πολύ κάποια παιδιά, την πορεία τους και την ποδοσφαιρική τους ταυτότητα. Αυτά τα παιδιά τον έχουν πολύ ψηλά μέσα τους. Τα στήριξε και τους έδωσε την ευκαιρία.

Ο Νίκος είναι από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, αλλά κράτησε πολλά πράγματα μέσα τους και έσκασε. Αν μας αφήνανε θα είχαμε κάνει πολύ μεγαλύτερα πράγματα. Φέτος αναγκάστηκε να τους κάνει τη χάρη."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags