Facebook Pixel Σοκάρει ο Εμποκού για τα οικονομικά του Παναθηναϊκού: "Νιώθω ότι είμαστε μόνοι..."!
| 2017-05-12 21:27:00

Σοκάρει ο Εμποκού για τα οικονομικά του Παναθηναϊκού: "Νιώθω ότι είμαστε μόνοι..."!

Σοκάρει ο Εμποκού για τα οικονομικά του Παναθηναϊκού: "Νιώθω ότι είμαστε μόνοι..."!

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον άσο των Πράσινων για το μέλλον του και τα οικονομικά της ομάδας!

'Αστραψε και βρόντηξε σε συνέντευξή του στη Nova ο Πολ Ζοσέ Εμποκού!

Ο Κονγκολέζος επιθετικός αποκάλυψε ότι οι καθυστερήσεις στις πληρωμές στον Παναθηναϊκό φρενάρουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ δήλωσε πως μερικές φορές δεν υπάρχει η απαραίτητη στήριξη από την πράσινη διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μου αρέσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ, αγωνίζομαι σε μία πολύ καλή ομάδα, έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή και επίσης τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου περνάμε εξαιρετικά στην Ελλάδα.

Το θέμα της παραμονής μου δεν εξαρτάται από μένα, αλλά από την Κιέβο Βερόνα στην οποία ανήκω και είναι πρωτίστως θέμα οικονομικό εάν θα υπάρξει η προσέγγιση ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, όμως υπάρχουν κάποια θέματα πληρωμών στην ομάδα τα οποία με… φρενάρουν.

Εγώ θέλω να μείνω αλλά δεν εξαρτάται από εμένα. Αισθάνομαι πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους έχω εξαιρετικές σχέσεις, συνεργάζομαι με έναν πολύ καλό προπονητή, όμως ορισμένες φορές αισθανόμαστε μόνοι μας στην ομάδα, δεν υπάρχουν άνθρωποι από τη διοίκηση που να βρίσκονται δίπλα μας για να μας στηρίξουν.

Θα έλεγα συνοπτικά ότι από τη στιγμή που δουλεύουμε καθημερινά θα θέλαμε στο τέλος κάθε μήνα να εισπράττουμε κανονικά τα δεδουλευμένα μας».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags