Facebook Pixel Αναβάθμιση του Škoda Vision E Concept ενόψει Φρανκφούρτης
Άλλα Σπορ
| 2017-08-28 12:18:00

Αναβάθμιση του Škoda Vision E Concept ενόψει Φρανκφούρτης

Αναβάθμιση του Škoda Vision E Concept ενόψει Φρανκφούρτης

Η Škoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες με το αναβαθμισμένο Vision E Concept που θα παρουσιάσει σε 20 ημέρες στην ΙΑΑ 2017, στη Φρανκφούρτη.

Το αρχικό Vision E Concept ντεμπουτάρισε στο Shanghai Auto Show στην Κίνα εφέτος, ωστόσο επανέρχεται στη Φρανκφούρτη με νέα στοιχεία και προηγμένη συνδεσιμότητα.

Ο σχεδιασμός του Vision E Concept δεν παρουσιάζει αλλαγές, και διατηρώντας τις ίδιες διαστάσεις: 4.668 mm μήκος, 1.924 mm πλάτος, 1.591 mm ύψος και μεταξόνιο στα 2.851 mm. Αυτό το τελευταίο, καθώς και οι κοντοί εμπρός και πίσω πρόβολοι δημιουργούν ένα κόμπακτ σύνολο για αυτοκίνητο 4,7 m με μεγάλες εσωτερικές διαστάσεις.

Την κίνηση του Vision E Concept αναλαμβάνουν δύο ηλεκτρομοτέρ συνολικής ισχύος 306 PS, ένας για κάθε άξονα, οπότε μιλάμε για ένα τετρακίνητο αυτοκίνητο. Η αυτονομία του φτάνει τα 500 km, ενώ έχει τη δυνατότητα και για επαγωγική φόρτιση.

Το πρωτότυπο όσον αφορά τις αυτόνομες δυνατότητές του βρίσκεται στο Eπίπεδο 3, μάλλον χαμηλό για πρωτότυπο, περιλαμβάνοντας και λειτουργία εύρεσης ελεύθερων θέσεων στάθμευσης και αυτόνομης κατεύθυνσης προς αυτές.

Το Vision E δεν γνωρίζουμε εάν έχει πρόγραμμα μοντέλου παραγωγής και ένταξης στην γκάμα της εταιρείας ή αν πρόκειται απλώς για σπουδή. Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως, καθώς η τσεχική εταιρεία θα δώσει εξηγήσεις και απαντήσεις σε λίγες ημέρες στη Φρανκφούρτη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags