Facebook Pixel Μαυροκεφαλίδης: "Πρωτάθλημα με ψυχή και πάθος"
Μπάσκετ
| 2014-06-04 23:45:00

Μαυροκεφαλίδης: "Πρωτάθλημα με ψυχή και πάθος"

Μαυροκεφαλίδης: "Πρωτάθλημα με ψυχή και πάθος"

Στα στοιχεία που έκριναν το φετινό πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος δήλωσε δικαιωμένος για την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

"Το πρωτάθλημα κρίθηκε στην ψυχή και το πάθος που δείξαμε. Μετά το 1-2 ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά δείξαμε τα ψυχικά αποθέματα και κάναμε ό,τι μας είπε το προπονητικό επιτελείο", δήλωσε ο Έλληνας σέντερ.

Για το ποιον τελικό θεωρεί ως τον πιο καθοριστικό: "Όλα τα παιχνίδια ήταν καθοριστικά, αλλά μπορούμε να πούμε ότι ναι, το τέταρτο ήταν το πιο σημαντικό, καθώς μας επέτρεψε να έρθουμε πίσω στο ΟΑΚΑ".

Για το εάν ήταν δικαίωση για τον ίδιο η κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Δικαίωση για εμένα είναι ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και ότι είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Όταν μου ζητηθεί πάντα προσπαθώ για το καλύτερο".

Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν: "Ήμασταν πολύ στενοχωρημένοι μετά τον αποκλεισμό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ευρωλίγκα, και με τον τρόπο που ήρθε. Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, όμως, είχε την εμπειρία και είπε ότι η τελευταία εντύπωση μετράει. Αυτό κρατάμε λοιπόν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags