Facebook Pixel Πήγαιναν από εδώ, πήγαιναν από εκεί! Μα τώρα φαίνονται πολλοί, οι Πανιώνιοι (ΦΩΤΟ)
| 2017-01-28 19:14:00

Πήγαιναν από εδώ, πήγαιναν από εκεί! Μα τώρα φαίνονται πολλοί, οι Πανιώνιοι (ΦΩΤΟ)

Πήγαιναν από εδώ, πήγαιναν από εκεί! Μα τώρα φαίνονται πολλοί, οι Πανιώνιοι (ΦΩΤΟ)

Εκατοντάδες οπαδοί του «ιστορικού» στην έδρα του Αστέρα για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους. Μιλάμε για δυναμική εκδρομή!


Οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι είναι γνωστοί για την τόλμη τους στις εκτός έδρας μετακινήσεις, λένε ένα σύνθημα για τους Πανιώνιους, προκειμένου να τους πικάρουν. «Πάτε από εδώ, πάτε από εκεί, για να φαινόσαστε πολλοί», τους λένε όποτε συναντιούνται οι ομάδες τους. Μόνο που το αγωνιστικό... μεγάλωμα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης τα τελευταία χρόνια συνετέλεσε, ώστε να προσελκύσει περισσότερους οπαδούς και να συσπειρώσει τους παραδοσιακούς Πανιώνιους.

Το γήπεδο των «κυανέρυθρων» έχει πλέον μεγαλύτερη παρουσία οπαδών σε σχέση με το παρελθόν και πλέον η ομάδα έχει να καυχιέται, ότι οι φίλοι της ταξιδεύουν για να βρεθούν στο πλάι της. Αυτό απεδείχθη στον αγώνα με τον Αστέρα. Το πέταλο των φιλοξενούμενων ντύθηκε στα χρώματα του ιστορικού. Περίπου 300 άτομα έκαναν αισθητή την παρουσία τους με πανό και τα διακριτικά του Πανιωνίου. Μάλιστα έναν εκ των χορεογραφιών είχε μήνυμα για το παρελθόν του συλλόγου. «Από τη Μικρά Ασία, Σύλλογος με Ιστορία, Σμύρνη 1890, Αθήνα 1922», ανέγραφε συγκεκριμένα.

Οπότε, οι ΑΕΚτζήδες κάλλιο να σταματήσουν, να λένε το συγκεκριμένο σύνθημα, γιατί πλέον ο Πανιώνιος τους βάζει τα γυαλιά. Τουλάχιστον αγωνιστικά. Αλλά αν συνεχίσει έτσι ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης και η ομάδα τους δεν ανεβεί στο παραδοσιακό της επίπεδο, τότε δεν αποκλείεται να έρθουν τα πάνω κάτω.

Δείτε τη φωτογραφία που αλιεύσαμε από τα panionianea.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags