Facebook Pixel "Δεν είναι μόνο του Λίλα. Δείτε αυτή τη φάση καρέ - καρέ, υπάρχει πέναλτι!", "Μπορούσε κι έτσι ο ΠΑΣ"!
| 2016-12-13 14:00:00

"Δεν είναι μόνο του Λίλα. Δείτε αυτή τη φάση καρέ - καρέ, υπάρχει πέναλτι!", "Μπορούσε κι έτσι ο ΠΑΣ"!

του Γιώργου Κτενά
"Δεν είναι μόνο του Λίλα. Δείτε αυτή τη φάση καρέ - καρέ, υπάρχει πέναλτι!", "Μπορούσε κι έτσι ο ΠΑΣ"!

Ο Γιαννιώτης ρεπόρτερ, Νίκος Σκούμπος, σχολιάζει τη διαιτησία στους «Ζωσιμάδες» και στέκεται σε ένα μαρκάρισμα που έχει περάσει στα ψιλά. Τι γνώμη έχει για τον Καρντόσο;

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είχε την μπάλα στα πόδια του, στο χθεσινό παιχνίδι στους Ζωσιμάδες, αλλά δεν ήξερε τι να την κάνει λόγω της τακτικής του ΠΑΣ, σχολίασε σε συνέντευξή του στον SportDog ο Νίκος Σκούμπος.

Ο Γιαννιώτης δημοσιογράφος στάθηκε ακόμα στη διαιτησία και την αποβολή του Λίλα, που επηρέασε την εξέλιξη του ματς, εκτίμησε ότι υπήρχε και πέναλτι υπέρ του γηπεδούχων στο 4ο λεπτό, ενώ τόνισε ότι ακόμα κι έτσι η ομάδα του Πετράκη θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο.

Πώς είδες το χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό;

"Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, ήταν η ομάδα που έπαιξε ποδόσφαιρο κατοχής. Πολλές φορές όμως είχε την μπάλα χωρίς να ξέρει τι να την κάνει, γιατί ο ΠΑΣ είχε κλείσει καλά τους χώρους. Ο ΠΑΣ έδινε χώρους, για να χτυπήσει στην κόντρα. Είναι κάτι που κάνει με επιτυχία και πολλές φορές η μπάλα δεν περνάει καν από τα χαφ, καθώς πηγαίνει απευθείας στην επίθεση. Καλά το είχε διαβάσει ο Πετράκης το ματς, προσπάθησε να χτυπήσει στο αργό αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού και το πέτυχε. Απλώς δεν κατάφερε να βάλει γκολ, ενώ ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε και έβαλε. Υπάρχει προβληματικό κέντρο άμυνας στον Ολυμπιακό και εκεί προσπάθησε να χτυπήσει ο ΠΑΣ. Από την άλλη στο πρώτο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός υπάρχει καθαρά λάθος εκτίμηση του κεντρικού αμυντικού διδύμου, καθώς πέρασε η μπάλα παράλληλα από τους δύο αμυντικούς και τον Περιστερίδη. Στο δεύτερο ήταν λάθος η εκτίμηση του τερματοφύλακα. Ο Ολυμπιακός χτύπησε στην κούραση και την έλλειψη καθαρού μυαλού, αλλά και στα παιδικά λάθη που έκανε η άμυνα του ΠΑΣ".

Το σχόλιό σου για την κατάσταση του γηπέδου; Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τους Ζωσιμάδες σε αυτή την κατάσταση.

"Η κατάσταση του γηπέδου είναι κακή και αυτό δεν αμφισβητείται. Δεν είναι το πρώτο ματς που παίζει ο ΠΑΣ με παρόμοιες συνθήκες και το πρόβλημα αναμένεται να διορθωθεί τώρα που έχει κολλητά εκτός έδρας παιχνίδια. Η κατάσταση του γηπέδου, πάντως, αποτελεί ντισαβαντάζ και για τον ΠΑΣ, γιατί είναι ομάδα που έχει γρήγορους και τεχνήτες ποδοσφαιριστές, που θέλουν να βάλουν την μπάλα κάτω. Το είδαμε και χθες πόσες φορές δεν κατάφεραν να κάνουν ένα καλό σουτ ούτε οι παίκτες του ΠΑΣ, αλλά ούτε και οι παίκτες του Ολυμπιακού".

Έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του ματς η διαιτησία με τις αποφάσεις της;

"Η φάση τής αποβολής τού Λίλα επηρεάζει την εξέλιξη του αγώνα, λόγω του ότι ο ΠΑΣ έμεινε με 10 παίκτες. Ήταν εξορισμού παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Έπρεπε να υπερβάλλει εαυτό ο ΠΑΣ. Είναι ξεκάθαρη η δεύτερη κίτρινη του Λίλα, αλλά όχι η πρώτη. Υπάρχει και μία φάση στο 4ο λεπτό αν τη δούμε καρέ - καρέ, που γίνεται πέναλτι στον Μαμπουλού (δείτε τη ΕΔΩ). Αλλά η φάση που επηρεάσε τον αγώνα ήταν του Λίλα, λόγω του ότι έμεινε η ομάδα του με παίκτη λιγότερο. Θεωρώ πάντως ότι ακόμα και έτσι, αν ο ΠΑΣ ήταν περισσότερο ουσιαστικός θα μπορούσε να υπερκεράσει το εμπόδιο της διαιτησίας".

Πρώτο γκολ Καρντόσο, μετά από 680 λεπτά. Πώς τον είδες;

"Οι δύο παίκτες που σκόραραν, δεν είχαν σημαντική συμμετοχή στην εξίσωση του ματς. Ο Καρντόσο γενικά ήταν εκτός ρυθμού αγώνα, αλλά έβαλε ένα γκολ. Εκ του αποτελέσματος έκανε τη δουλεια που ήθελε ο προπονητής του, αλλά δεν έκανε κινήσεις για να δημιουργήσει χώρους κ.λπ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags