Facebook Pixel «Βαρβάτη» αποχώρηση και μεταγραφή έκπληξη στον ΠΑΟ!
| 2017-01-29 23:37:00

«Βαρβάτη» αποχώρηση και μεταγραφή έκπληξη στον ΠΑΟ!

«Βαρβάτη» αποχώρηση και μεταγραφή έκπληξη στον ΠΑΟ!

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Τριφύλλι, όπως προανήγγειλε άλλωστε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την γκέλα με τον Λεβαδειακό. Ποιος ετοιμάζει βαλίτσες και για ποιον «ψάχνονται».

Αποφασισμένος να κάνει μέχρι και τρεις κινήσεις στις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει ενίσχυση και περιμένει την απάντηση της διοίκησης.

Στο Τριφύλλι θέλουν να φέρουν νέους παίκτες και να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του Έλληνα προπονητή, ωστόσο για να γίνει αυτό, περιμένουν ίσως και αύριο, να τελειώσουν οι υποθέσεις των Ιμπάρμπο και Γουακάσο!

Αμφότεροι αναμένεται να αποχωρήσουν από την ομάδα, με τον Κολομβιανό να επιστρέφει στην Κάλιαρι και ο Γκανέζος να πηγαίνει ως δανεικός στην Γρανάδα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Αν στον Παναθηναϊκό «πετύχουν» την ταυτόχρονη αποχώρηση των δύο συγκεκριμένων παικτών, τότε άμεσα θα κινηθούν για 2-3 μεταγραφές.

Οι Πράσινοι αναζητούν επιθετικό (ακούγεται ξανά ο Μασούντ), αλλά και εξτρέμ («παίζει» το όνομα του Ισραηλινού 22χρονου μεσοεπιθετικού, Ομρί Αλτμάν), ενώ τις τελευταίες ώρες ακούγεται πολύ έντονα πως ο Ουζουνίδης έχει ζητήσει πλέον και αμυντικό χαφ!

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε, πως ήδη έχει κλείσει η επιστροφή του Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags