Facebook Pixel «Συμμαχία» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!
| 2015-09-04 18:42:00

«Συμμαχία» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

«Συμμαχία» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού!

Κι όμως, Ιβάν Σαββίδης και Βαγγέλης Μαρινάκης συμφώνησαν...

Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι ο ΟΠΑΠ βρίσκεται πολύ κοντά σε συνεργασία με την Superleague για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αλλά απ' ότι φαίνεται θα έχουμε κι άλλα επεισόδια σε αυτό το σίριαλ.

Κι αυτό γιατί κατά την διάρκεια του σημερινού Δ.Σ. της λίγκας ο ΟΠΑΠ επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση, που ανέβαζε το προσφερόμενο ποσό από τα 4 στα 5 εκατ. ευρώ. Με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα τηρηθεί ο όρος της αποκλειστικότητας και καμία ομάδα δεν θα διαφημίζει στη φανέλα της άλλη στοιχηματική εταιρεία.

Σε κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται να συμφωνούν ούτε ο Ολυμπιακός, αλλά ούτε και ο ΠΑΟΚ, με την Βέροια να είναι η τρίτη ομάδα που έχει εκφράσει τις δικές τις αμφιβολίες.

Εν αναμονή λοιπόν της στάσης που θα κρατήσουν οι τρεις αυτές ομάδες και του νέου κύκλου συζητήσεων που θα υπάρξει στις τάξεις της Superleague, όπου θα φανεί αν θα γίνει αποδεκτή η νέα πρόταση του ΟΠΑΠ ή εκείνη του «stoiximan» ( ισχύει ως τις 6-7 Σεπτεμβρίου και είναι στα 1,7 εκ.).

Τέλος, όπως σας έγραψε ο SportDog εδώ ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη έρθει σε συμφωνία και θα διαφημίσει και φέτος στην φανέλα του το "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Τρομακτική επένδυση Σαββίδη με 23.000.000 ευρώ!!!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags