Facebook Pixel Αυτόν «κυνηγάει» ο Παναθηναϊκός εκτός από τον Σίλβα – «Ζόρικη» περίπτωση, αλλά αξίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-07-26 19:58:00

Αυτόν «κυνηγάει» ο Παναθηναϊκός εκτός από τον Σίλβα – «Ζόρικη» περίπτωση, αλλά αξίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτόν «κυνηγάει» ο Παναθηναϊκός εκτός από τον Σίλβα – «Ζόρικη» περίπτωση, αλλά αξίζει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο όνομα προτάθηκε στο Τριφύλλι και εξετάζεται, από κοινού με τον Γκάμπριελ Σίλβα. Διαβάστε ποιος είναι, ποια η «τιμή» του και που αγωνίζεται!

Στην αναζήτηση αριστερού μπακ… φουλάρει τις τελευταίες ώρες ο Παναθηναϊκός και μετά το όνομα του Γκάμπριελ Σίλβα, προέκυψε σύμφωνα με πληροφορίες και αυτό του Εμανουέλ Ινσούα.

Ο 26χρονος Αργεντινός μπακ ανήκει επίσης στην Ουντινέζε, στην οποία πάντως έχει να παίξει δύο χρόνια, αφού έχει φύγει δυο φορές δανεικός.

Ο Ινσούα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και -σύμφωνα με το transfermarkt- η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Όπως και ο έτερος μπακ, Γκάμπριελ Σίλβα, ούτε ο Αργεντινός παίκτης έχει καταφέρει να κερδίσει μόνιμη θέση στο ρόστερ της Ουντινέζε. Ξεκίνησε από τη Μπόκα Τζούνιορς, έκανε το ευρωπαϊκό άλμα για τη Γρανάδα και από εκεί η ιταλική ομάδα τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι του 2015. Από τον Ιανούαριο του 2016 και έπειτα ο Ινσούα έχει δοθεί δανεικός σε Νιούελς Ολντ Μπόις και Ρασίνγκ Κλουμπ.

Με τη φανέλα της τελευταίας την περυσινή σεζόν, ο Αργεντινός μπακ μέτρησε 13 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα Αργεντινής και στο Copa Sudamericana.
 


 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags