Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή δήλωση Ανσαριφάρντ: «Και οι αντίπαλοι οπαδοί ξέρουν ότι θα έπρεπε να ήμασταν πρώτοι…»
| 2017-10-28 23:10:00

Φοβερή δήλωση Ανσαριφάρντ: «Και οι αντίπαλοι οπαδοί ξέρουν ότι θα έπρεπε να ήμασταν πρώτοι…»

Sportdog Team
Φοβερή δήλωση Ανσαριφάρντ: «Και οι αντίπαλοι οπαδοί ξέρουν ότι θα έπρεπε να ήμασταν πρώτοι…»

Καλύτερο στη Λεωφόρο είδε τον Ολυμπιακό ο Ιρανός φορ, ο οποίος τόνισε πως όλοι αναγνωρίζουν την ανωτερότητα των Πειραιωτών.


 

Ο Ολυμπιακός αδικείται από το αποτέλεσμα του αποψινού εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-0), σύμφωνα με την άποψη του Ιρανού Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Η δήλωση του 27χρονου διεθνούς επιθετικού στην κάμερα της Nova: «Ξέραμε ότι σήμερα είναι ντέρμπι και τα πάντα μπορούν να συμβούν, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ξέραμε ότι θα δυσκολευτούμε, αλλά ήμασταν η καλύτερη ομάδα και είχαμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε σε μια αντεπίθεση, εμείς θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά και να πετύχουμε δεύτερο γκολ. Δεν τα καταφέραμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν παίρνεις πάντα αυτό που αξίζεις. Δεχθήκαμε ένα γκολ και τελικά το σκορ έμεινε έτσι και δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα.

Η χρονιά ξεκίνησε δύσκολα για εμάς, προσπαθούσαμε να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, είχαμε πολλά παιχνίδια, πολλά ταξίδια για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Δεν το θεωρώ δικαιολογία αυτό, γιατί πρέπει να είμαστε επαγγελματίες, ωστόσο έτσι χάσαμε βαθμούς στα πρώτα παιχνίδια και δεν είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία. Θα είμαστε όμως πρώτοι τον Ιανουάριο, θα καταφέρουμε να καλύψουμε τους χαμένους βαθμούς και θα συνεχίσουμε πρώτοι ως το τέλος.

Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, όλοι μας σέβονται, ακόμα και οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων γνωρίζουν ότι πρέπει εμείς να είμαστε πρώτοι. Θα δουλέψουμε πιο σκληρά και προσεκτικά, θα είμαστε προσηλωμένοι, συγκεντρωμένοι έτσι ώστε στο τέλος να είμαστε πρωταθλητές. Δεν είναι δουλειά μου να σχολιάζω τις επιλογές του προπονητή, όλοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα. Στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, όλοι οι αγώνες χρειάζονται πολλή προσοχή και ξαναλέω ότι είναι στο χέρι μας να επιστρέψουμε σύντομα στην πρώτη θέση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags