Facebook Pixel Δανεικός η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού;
| 2016-04-06 10:15:00

Δανεικός η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού;

Δανεικός η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού;

ΠΟΙΑ δυνατή περίπτωση "παίζει" για τον Ολυμπιακό το προσεχές, αν δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό Grexit!

Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού θα εξαρτηθούν, όπως είναι φυσικό, από την πορεία που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν οι ελληνικές ομάδες βρεθούν εκτός Ευρώπης, δεν είναι δυνατόν να έρθουν στην Ελλάδα οι παίκτες που έχει τώρα στο σχεδιασμό του ο Μάρκο Σίλβα!

Και το ίδιο ισχύει για τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και κάθε ελληνική ομάδα που θέλει να επενδύσει χρήματα και να αποκτήσει αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που να έχουν θέληση να πετύχουν πράγματα στην καριέρα τους.

Ας πάμε, όμως, στο αισιόδοξο σενάριο, που δεν περιλαμβάνει ποδοσφαιρικό Grexit αλλά απλώς κινήσεις για την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο...

Ο Μάρκο Σίλβα έχει ήδη έτοιμη τη λίστα του και στην κορυφή της, σύμφωνα με τα πορτογαλικά ρεπορτάζ, βρίσκεται ο Φιγκεϊρέδο!

Πρόκειται για τον 22χρονο υψηλόσωμο στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που είναι το πουλέν του Μάρκο Σίλβα στον πορτογαλικό σύλλογο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ενδιαφέρει τους "ερυθρόλευκους", αλλά ο μοναδικός τρόπος για να αποκτηθεί είναι με τη μορφή δανεισμού...

Αυτά γράφουν στην Πορτογαλία, που όπως και να το κάνουμε έχουν καλύτερη ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, αυτά σας μεταφέρουμε...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags