Facebook Pixel Τεράστια "σφήνα" ΑΕΚ για κλεισμένο του Ολυμπιακού!
| 2016-05-22 09:15:00

Τεράστια "σφήνα" ΑΕΚ για κλεισμένο του Ολυμπιακού!

Τεράστια "σφήνα" ΑΕΚ για κλεισμένο του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να τον έχει κλείσει, αλλά η ΑΕΚ μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του, έχοντας ως "σύμμαχο" και τον ίδιο τον παίκτη!

Εδώ και λίγο καιρό εμφανίζεται κλεισμένος από τους Ερυθρόλευκους, ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα από την διοίκηση των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα τα σενάρια να βάζουν κι άλλες ομάδες στον... χορό!

Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, όμως σημερινό δημοσίευμα της "Ώρας των Σπορ", βάζει στο "παιχνίδι" και την ΑΕΚ!

Η "Ένωση" θέλει διακαώς τον νεαρό επιθετικό του Πανιωνίου και ποντάρει στο γεγονός πως και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να προτιμά τους Κιτρινόμαυρους, αφού είναι πιο εύκολο να βρει χρόνο συμμετοχής, ενώ είναι και από μικρός φίλαθλος της ομάδας.

Πάντως, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος της σεζόν και με την στάση που θα κρατήσουν οι "κυανέρυθροι", αλλά και ο ίδιος ο Μπακασέτας, που έχει διαμηνύσει πως όπου και να πάρει μεταγραφή, αυτή θα πρέπει να αποφέρει οικονομικό όφελος για τους Νεοσμυρνιώτες.

***Επικός Τσουκαλάς! Σουρωμένος μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags