03/11/16 - 12:40

Σωστά σκέπτονται επιστροφή Παναθηναϊκού στην Παιανία

Παίρνεις δάνειο από την τράπεζα ένα εκατομμύριο ευρώ για να αγοράσεις σπίτι αξίας ενός εκατομμυρίου.

Σωστά σκέπτονται επιστροφή Παναθηναϊκού στην Παιανία
57.575views 0shares

Μετά από πέντε χρόνια το ακίνητο που αγόρασες με δάνειο έχει αγοραία αξία κάτω από το μισό. Αν θέλεις να το πουλήσεις, άντε να πιάσεις στα σίγουρα 200 με 300 χιλιάρικα.

Ωπα! Στα 5 χρόνια δεν έχεις αποπληρώσει ούτε 100 χιλιάρικα του δανείου, ενώ έχεις καταβάλει στην τράπεζα γύρω στις 185.000 ευρώ.

Και σκέπτεσαι. Γιατί να συνεχίσω να είμαι «ιδιοκτήτης» ενός σπιτιού για το οποίο χρωστάω στην τράπεζα ακόμα 1,8 εκ. ευρώ σ’ ένα άλφα βάθος χρόνου, βέβαια.

Ο Αλαφούζος αγόρασε την έκταση στο Κορωπί από τον πρώην μεγαλομέτοχο του Πανιωνίου Κωνσταντίνο Τσακίρη. Με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, που τίποτα δεν πουλιέται και τα πάντα είναι στη ξεφτύλα, γιατί να πληρώνει ο Παναθηναϊκός τις δόσεις στον Τσακίρη; Για να αποκτήσει τελεσίδικα μία έκταση που σήμερα έχει αγοραστική αξία στο 20-25% της τιμής αγοράς της πριν τρία χρόνια.

Ασφαλώς τον Παναθηναϊκό βολεύει να «επιστρέψει» στην Παιανία των Βαρδινογιάννηδων και μ’ ένα «λογικό» ενοίκιο να κάνει τη δουλειά του.
Εκτός κι αν ο Τσακίρης επιθυμεί να κλείσει το νιτερέσο με μία εκ νέου συμφωνία, με βάση τις μνημονιακές συνθήκες που έχουν φέρει τα επάνω κάτω στην Ελλάδα.

Ο Σιδηρόπουλος στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ... καταργεί τα άλλα κοράκια, διάβασε apodytiriakias.gr

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK