Facebook Pixel Με πολλές αλλαγές και μία τεράστια έκπληξη η πρώτη αποστολή του Χάσι για το πρωτάθλημα
| 2017-08-18 22:31:00

Με πολλές αλλαγές και μία τεράστια έκπληξη η πρώτη αποστολή του Χάσι για το πρωτάθλημα

Με πολλές αλλαγές και μία τεράστια έκπληξη η πρώτη αποστολή του Χάσι για το πρωτάθλημα

Ο κόουτς τους Ολυμπιακού αποφάσισε να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο άδειο Καραϊσκάκη, για την πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.
 

Πανέτοιμος είναι ο Ολυμπιακός για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Λάρισα. Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν το βράδυ της Παρασκευής 18/08 την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Εκτός πλάνων του τεχνικού των Πειραιωτών, έμειναν οι τραυματίες  Ελιονούσι, (ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στην κνήμη), Μποτία και Εμενίκε, ενώ ο Χάσι προτίμησε να προφυλάξει ενόψει της συνέχειας τους Ελαμπντελαουί, Κούτρη, Οτζίτζα και Ρομαό.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα της Παρασκευής, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ανέβασε ρυθμούς προπόνησης, αλλά δεν υπολογίζεται ακόμη για την αποστολή, ενώ τέλος ο Μπεν είναι τιμωρημένος ενόψει της πρεμιέρας.

Εντύπωση πάντως προκαλεί, η επιστροφή στην αποστολή του Μάρτινς, ο οποίος είναι εδώ και καιρό στην λίστα των... κομμένων.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Μπέσνικ Χάσι, για το παιχνίδι κόντρα στη Λάρισα:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Καρσελά, Σισέ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Ζιλέ, Καπίνο, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Μίλιτς, Νικολάου, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Σιώπης, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags