Facebook Pixel Η εκδίκηση των δυσαρεστημένων
| 2015-01-13 18:30:00

Η εκδίκηση των δυσαρεστημένων

Η εκδίκηση των δυσαρεστημένων

Θα ήταν παράλογο και εξωποδοσφαιρικό να δείξει κάτι το ιδιαίτερο ο «νέος» Ολυμπιακός του καινούργιου προπονητή του. Πάνω-κάτω η ίδια εικόνα που έδειχνε και στα «καλά» φετινά ματς του Μίτσελ. Γράφει ο Νίκος Ασημακόπουλος

 Αργή και προβλέψιμη ανάπτυξη, με τον Βίτορ Περέιρα περισσότερο να σημειώνει παρά να καθοδηγεί. Οι μόνες, άλλωστε, εκπλήξεις στην ενδεκάδα ήταν ο Αφελάι και ο Κασάμι, που ο προηγούμενος κόουτς τούς είχε στην μπούκα μαζί με τον Ντουρμάζ και για πολλούς εξέταζαν προτάσεις για να φύγουν. Ξαφνικά λοιπόν έγιναν βασικοί και αναντικατάστατοι, οπότε δεν μένει παρά να περιμένουμε για να δούμε αν είχε δίκιο ο πρώην ή ο τωρινός.

Μάλιστα, από τη στιγμή που το πρόγραμμα στέλνει τη Νίκη Βόλου απέναντι στον Ολυμπιακό στη συνέχεια, άρα δεν θα γίνει το ματς, ο Πορτογάλος θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει τα δικά του πράγματα, από τη μια για να προτείνει παίκτες που θα καλύψουν τα κενά που θα δει κι από την άλλη για να στρώσει στις προδιαγραφές του αυτούς που βρήκε, ώστε να μας βοηθήσει τη μεθεπόμενη αγωνιστική να βγάλουμε τα πρώτα «ασφαλή» συμπεράσματα και ν’ αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε αν άξιζε τον κόπο η αλλαγή που έκανε ο Μαρινάκης ή όχι.

Γιατί η πρώτη θέση, στην οποία ξανακάθισε από χθες ο Ολυμπιακός, είναι περισσότερο αποτέλεσμα της αδυναμίας του ΠΑΟΚ να ακολουθήσει πορεία πρωταθλητισμού μετά τη νίκη του στο «Καραϊσκάκη», παρά της δικής του δυνατότητας να κυνηγήσει μια ομάδα που θα μπορούσε πραγματικά να δείξει ότι πάει για πρωτάθλημα.

Η Ξάνθη δεν έβγαλε ούτε ένα από τα πολλά προτερήματα που είχε δείξει στα δύο 4-2 απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό πριν από λίγες μέρες. Αντέδρασε εντελώς παθητικά, δεν κατάφερε να απειλήσει και φυσιολογικά έχασε για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδό της.

Οταν βλέπεις μηδέν τελικές μέχρι να γίνει το 3-0 ή εντελώς αφύλακτο τον Μήτρογλου στη στημένη φάση να πηδάει ολομόναχος και να πιάνει την κεφαλιά που έφερε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, δεν είναι δυνατόν να έχεις απαιτήσεις για κάτι καλύτερο...

Πηγή: efsyn.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags