Facebook Pixel Τώρα μιλάμε σοβαρά;
| 2015-03-13 19:33:00

Τώρα μιλάμε σοβαρά;

Τώρα μιλάμε σοβαρά;

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσπαθεί να καταλάβει τι γίνεται εδώ και τρεις εβδομάδες…

· Έχουμε καταλάβει τι έχει συμβεί; Τι στην πραγματικότητα έχει συμβεί αυτό τον καιρό;

· Από το ντέρμπι στη Λεωφόρο, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και τα επεισόδια που έγιναν εκεί πριν τρεις εβδομάδες, έχουμε μία αγωνιστική πρωταθλήματος να έχει αναβληθεί και δύο αγωνιστικές πρωταθλήματος (μία έχει ήδη γίνει κι η άλλη θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο) με άδεια γήπεδα. Με τον κόσμο δηλαδή να μην μπορεί να πάει να δει την ομάδα του. Κι ειδικά οι κάτοχοι διαρκείας, που έχουν προπληρώσει τις θέσεις τους με τα ωραία τους τα λεφτά. Αλλά και τις ΠΑΕ να ζημιώνονται οικονομικά, που αυτό όμως είναι θέμα που αφορά τις ίδιες, γι΄αυτό και το αφήνω τελευταίο.

· Ουσιαστικά το μόνο παιχνίδι που έχει γίνει με κόσμο, είναι το ΑΕΚ-Ολυμπιακός (άντε και τα άλλα τρία ματς κυπέλλου, με 500 εισιτήρια το καθένα…). Και με εισπράξεις ένα εκ. Ευρώ παρακαλώ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

· Και σε αυτό το μοναδικό παιχνίδι που έχει γίνει με κόσμο, σε ένα διάστημα τριών εβδομάδων, έγιναν πάλι επεισόδια!!!

· Στο ίδιο αυτό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (το οποίο θα πάρει η, πήρε ήδη ένα μεγάλο μέρος από τις εισπράξεις του ενός εκατομμυρίου Ευρώ), υπέστησαν σοβαρότατους τραυματισμούς (χιαστούς) δύο παίκτες της εθνικής Ελλάδας (Μανιάτης και Μάνταλος), που θα μείνουν έξω μπορεί και μισό χρόνο η, και παραπάνω, αλλά κι ένας της εθνικής Σουηδίας (Ντουρμάζ), που χάνει τη σεζόν. Σε ένα αγωνιστικό χώρο που όχι για Ολυμπιακό στάδιο πρωτεύουσας Ευρώπης δεν αρμόζει, αλλά ούτε σε επαρχιακό γήπεδο Β΄ Εθνικής, αν μιλάμε σοβαρά για ποδόσφαιρο.

· Απλά αναρωτιέμαι, αν μιλάμε σοβαρά…  

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags