Facebook Pixel «Μεγαλώνει η διαφορά του Ολυμπιακού από τους άλλους...»
| 2015-08-27 18:24:00

«Μεγαλώνει η διαφορά του Ολυμπιακού από τους άλλους...»

«Μεγαλώνει η διαφορά του Ολυμπιακού από τους άλλους...»

Ποιος παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών έκανε αυτή την δήλωση;

Ο Γιώτης Τσαλουχίδης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό της εποχής του, αλλά και στον τωρινό. Ο παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών, έκανε δηλώσεις στο Sport 24 Radio 103,3 και είπε πως ο νταμπλούχος Ελλάδας έχει ξεφύγει, καθώς μετέχει στο Champions League επί σειρά ετών.

Μεταξύ άλλων μίλησε

Για την παρουσία του ως παίκτης στον Ολυμπιακό:
«Έζησα τρομερές στιγμές σε μία ομάδα που έπαιξα για οκτώ χρόνια. Δέθηκα με την ομάδα και τον κόσμο. Ήταν πολύ δύσκολα χρόνια, αλλά πάντα προσπαθούσα για το καλύτερο. Αυτό που μου έχει μείνει είναι η αγάπη του κόσμου, όχι μόνο των φίλων του Ολυμπιακού, αλλά και άλλων ομάδων. Το πιο σημαντικό είναι να μην προκαλείς, να μάχεσαι στο γήπεδο και να είσαι αθλητής».

Για το γεγονός ότι δεν πήρε πρωτάθλημα:
«Με δεδομένες τις διοικητικές συνθήκες που είχαμε τότε το ότι πήραμε τρία κύπελλα ήταν σα να πήραμε το… Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς είχαμε προέδρους με φοβερά προβλήματα με το κράτος. Ουσιαστικά ήμασταν ομάδα χωρίς διοίκηση και φάνηκε πόσο δύσκολο ήταν αυτό και στις άλλες ομάδες, όταν αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό η οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και με αυτά που πέρασε η ΑΕΚ».

Για τη διαφορά που έχει ο Ολυμπιακός:
«Όταν εδώ και 15 χρόνια παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και πηγαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι διαφορές μεγαλώνουν. Τα οικονομικά δεδομένα είναι διαφορετικά. Όταν ισορροπήσουν ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, που κάνει μία καινούρια προσπάθεια με νέα παιδιά, θα δούμε ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα. Όπως και όταν ιστορικές ομάδες επιστρέψουν, όπως η Δόξα Δράμας, η Λάρισα και ο Άρης. Όταν δεν υπάρχουν αυτές οι ομάδες το πρωτάθλημα χάνει μέρος της δύναμής του. Βέβαια, δε φταίνε αυτές οι ομάδες, διότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα έχουν αντίκτυπο και στις ομάδες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags