Facebook Pixel Ατάκα με νόημα για Δέλλα για το επιθετικό πρόβλημα της ΑΕΚ
| 2015-08-30 00:31:00

Ατάκα με νόημα για Δέλλα για το επιθετικό πρόβλημα της ΑΕΚ

Ατάκα με νόημα για Δέλλα για το επιθετικό πρόβλημα της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν έβαζε γκολ ούτε σε 10 χρόνια στην Ξάνθη και όμως ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε, ότι το πρόβλημα δεν ήταν... επιθετικό.

Μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη είναι πλέον ολοφάνερο, ότι η ΑΕΚ χρειάζεται ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή. Ο Τζιμπούρ θα λείψει δύο μήνες, λόγω τραυματισμού, ενώ κανείς άλλος δεν φάνηκε, ότι μπορεί να σκοράρει στα Πηγάδια. Και όμως ο Δέλλας υποστήριξε ότι το πρόβλημα κόντρα στην Ξάνθη δεν ήταν επιθετικό.

Όταν ερωτήθηκε ο προπονητής της Ένωσης, αν θεωρεί πως υπήρχε επιθετικό πρόβλημα στο ματς, με την Ξάνθη απάντησε: «Δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα στην επιθετική μας λειτουργία. Είχαμε ένα θέμα στην τελική πάσα, πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψουμε και να το βελτιώσουμε».

Άρα να θεωρήσουμε, ότι η ΑΕΚ δεν θα πάει για επιθετικό; Απλά θα δουλέψει στην τελική πάσα;

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Δέλλας είπε, ότι η Ξάνθη έπαιξε για το “Χ”. «Οι δυο ομάδες είχαν διαφορετικούς στόχους στο γήπεδο, εμείς ήρθαμε για να πάρουμε την νίκη και ο αντίπαλος την ισοπαλία. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και αυτό είναι ένα θετικό στοιχείο το οποίο και πρέπει να κρατήσουμε. Μας μένει μια στεναχώρια από το αποτέλεσμα. Αλλά είναι ακόμα νωρίς, θα δουλέψουμε και θα βελτιώσουμε όλες μας τις αδυναμίες. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την δυναμική του παρουσία στο πλευρό της ομάδας», ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags