Facebook Pixel Έτσι ξεχρεώνει με ΛεΤαλέκ και Ναπολεόνι!
| 2015-08-31 23:31:00

Έτσι ξεχρεώνει με ΛεΤαλέκ και Ναπολεόνι!

Έτσι ξεχρεώνει με ΛεΤαλέκ και Ναπολεόνι!

Επική ανατροπή έκανε ο Ατρόμητος στα Χανιά, όπου ο Πλατανιάς προηγήθηκε, αλλά οι Περιστεριώτες γύρισαν το ματς και πήραν στο τέλος τη νίκη.1-2 το τελικό σκορ.

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχησε να προηγηθεί στο 19' με έναν περίεργο τρόπο. Ο Αποστολόπουλος έκανε ωραίο γύρισμα απ'τα δεξιά, ο Βάντερσον πλάσαρε από κοντά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας ο Κιβρακίδης την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του. Οι Κρητικοί συνέχισαν να πιέζουν τον Ατρόμητο, ο οποίος ήταν ανύπαρκτος επιθετικά. Μάλιστα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Φυτανίδη. Ωστόσο το ριπλέι δικαίωσε τον Περιστεριώτη αμυντικό.


Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος τα έπαιξε όλα για όλα για την ισοφάρισε και το κατάφερε νωρίς. Στο 50' ύστερα από σέντρα του Μαρσελίνιο, ο Λε Ταλέκ, ο Λε Ταλέκ δεν άφησε περιθώρια στον Ολιμπά. Ο Πλατανιάς δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, πίεσε για να ξαναπάρει το προβάδισμα. Ωστόσο δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αυτό το πλήρωσε στο τέλος του αγώνα, όταν ο Ατρόμητος γύρισε το ματς και μπήκε μπροστά με κεφαλιά του Ναπολεόνι.

Οι Περιστεριώτες πήραν το παιχνίδι και το δευτερο τρίποντο στο πρωτάθλημα και έτσι ανελίχτηκαν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης μαζί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Όσο για τον Πλατανιά, παραμένει χωρίς βαθμό.

 

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος, Ντίνας, Μιλούνοβιτς, Γιακουμάκης

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Γοδόι, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Ουσέρο, Ναπολεόνι
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags