Facebook Pixel "Σίφο" για όλα: Η επιστροφή στην Ελλάδα, ο νικητής του ντέρμπι και ο ...«μ@λ@κ@ς φίλος μου Κούτρου»!
| 2016-11-02 14:00:00

"Σίφο" για όλα: Η επιστροφή στην Ελλάδα, ο νικητής του ντέρμπι και ο ...«μ@λ@κ@ς φίλος μου Κούτρου»!

του Γιώργου Κτενά
"Σίφο" για όλα: Η επιστροφή στην Ελλάδα, ο νικητής του ντέρμπι και ο ...«μ@λ@κ@ς φίλος μου Κούτρου»!

Αγαπήθηκε πολύ. Κι όταν σηκώνει το τηλέφωνο «σκοράρει» σαν καθαρόαιμο φορ. Το Sportdog εντόπισε ένα καυτό μεταγραφικό όνομα, τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, και απέσπασε ατάκες που δεν περνούν στα ψιλά για Παναθηναϊκό και όχι μόνο.

Με έναν από τους ποδοσφαιριστές που αγαπήθηκε όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, επικοινώνησε ο SportDog λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης αμυντικός μάς μίλησε με χαρά και αναφέρθηκε στα νέα του, αλλά και στις επαφές που έκανε το περασμένο καλοκαίρι για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αποθέωσε τον Μάρκους Μπεργκ και χαρακτήρισε λίγο σκληρή την ατάκα "μαλάκας", που είχε πει για τον Γιώργο Κουτρουμπή.

Ακόμα, σχολίασε το δυνατό όπλο του φετινού Παναθηναϊκού, τα παιχνίδια των "πράσινων" στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και το γεγονός ότι θεωρεί την Ελλάδα δεύτερο σπίτι του.

Γκόρντον, ποια είναι τα νέα σου;

"Είμαι καλά, είναι όλα μία χαρά. Eίμαι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μία ομάδα με ποιότητα στο ρόστερ της και αυτή τη στιγμή είμαστε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας".

Η μεγάλη ερώτηση, κάθε φορά που μιλάει κάποιος μαζί σου από την Ελλάδα, είναι αν θέλεις να παίξεις ξανά στη χώρα μας;

"Ναι, το ξέρω. Λογικό είναι αυτό, γιατί αισθάνομαι την Ελλάδα σαν να είναι το δεύτερο σπίτι μου. Ξέρω καλά τη χώρα και το πρωτάθλημά της".

Το περασμένο καλοκαίρι είδαμε το όνομά σου στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. Υπήρξαν συζητήσεις για να επιστρέψεις;

"Μιλήσαμε για αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ήταν περίπλοκο θέμα. Υπήρξαν όμως συζητήσεις, γιατί όπως σου είπα αισθάνομαι την Ελλάδα δεύτερο σπίτι μου".

Σκοπεύεις να δεις το ντέρμπι της Κυριακής;

"Φυσικά και θα δω το ντέρμπι, έχω δει και τα τρία παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ. Πρόκειται για ένα ματς από δύο ομάδες που έχουν ποιότητα και πιστεύω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον".

Πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει στο ντέρμπι;

"Φυσικά! Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και μαζί με τον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολύ καλή ομάδα, ξέρω ότι είναι δεύτεροι αυτή τη στιγμή και από ό,τι έχω δει παίζουν πολύ καλά. Η ομάδα έχει τον Μπεργκ, που είναι ο μεγάλος σκόρερ του, ενώ επίσης σκοράρει και ο Λέτο. Το χαρακτηριστικό του Παναθηναϊκού είναι ότι έχει πολύ δυνατή επίθεση".

Κλείνοντας, ένα σχόλιο για την ατάκα "μαλάκας" που είχες πει για τον Γιώργο Κουτρουμπή και είχε συζητηθεί πολύ.

"Εντάξει, ήταν λίγο σκληρό αυτό που είχα πει. Ο Κούτρου είναι πολύ καλός παίκτης και φίλος, έχει μεγάλο ταλέντο και ο προπονητής του ξέρει πώς να τον αξιοποιήσει στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags