Facebook Pixel Αποθέωση της Gazzeta dello Sport για Μανωλά: "Χωρίς αυτόν η άμυνα..."!
Ποδόσφαιρο
| 2017-01-30 12:01:00

Αποθέωση της Gazzeta dello Sport για Μανωλά: "Χωρίς αυτόν η άμυνα..."!

Αποθέωση της Gazzeta dello Sport για Μανωλά: "Χωρίς αυτόν η άμυνα..."!

Μία εβδομάδα, μετά τους επαίνους επειδή κράτησε ανέπαφη την εστία της για σχεδόν 340  λεπτά , η άμυνα της Ρόμα επέστρεψε στο επίκεντρο της κριτικής, μετά τα τρία γκολ που δέχθηκε από την Σαμπντόρια (3-2). Και, στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Gazzetta Dello Sport, καταλήγει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος επέλεξε να κρατήσει έξω τον Κώστα Μανωλά (ήταν στον πάγκο), επειδή ακολουθεί το ματς με την Φιορεντίνα.

Σε μία άμυνα, συνεχίζει η Gazzetta dello Sport, που είχε δεχτεί μόλις δύο γκολ στα τελευταία επτά παιχνίδια και εξακολουθεί να είναι η δεύτερη καλύτερη του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να είναι ένας άνθρωπος κάνει τη διαφορά. Αλλά οι αριθμοί αναδεικνύουν τη σημασία του Κώστα Μανωλά. Ο Έλληνας έχει χάσει μόνο πέντε παιχνίδια στη Serie A τη φετινή σεζόν:

με  Μπολόνια, Πεσκάρα, Κιέβο, Τζένοα (μπήκε  στο 85 ') και Σαμπντόρια . Η Ρόμα δέχθηκε 6 γκολ, σχεδόν 1.2 ανά παιχνίδι. Στα άλλα 17 παιχνίδια που αγωνίστηκε ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, η Ρόμα δέχθηκε 15 γκολ, κατά μέσο όρο 0,88. Δεν είναι μια τεράστια διαφορά, αλλά διαμορφώνει δεδομένα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags