Facebook Pixel Οργισμένος Τριαντάφυλλος - Προκαλεί να... δείρει δημόσια τον Σεφερλή (Vid)
Life
| 2024-03-27 09:00:00

Οργισμένος Τριαντάφυλλος - Προκαλεί να... δείρει δημόσια τον Σεφερλή, "όποτε θες, κότα" - Δείτε τι συνέβη (Vid)

Sportdog Team
Οργισμένος Τριαντάφυλλος - Προκαλεί να... δείρει δημόσια τον Σεφερλή, "όποτε θες, κότα" - Δείτε τι συνέβη (Vid)

Έξαλλος με τον γνωστό ηθοποιό, του φωνάζει "κο-κο-κο" και... εκτός εαυτού του ζητάει να συναντηθούν από κοντά. Ξέφυγε τελείως ο διάσημος τραγουδιστής και μάλιστα on camera!

Ανοιξε… βεντέτα ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Μάρκο Σεφερλή, η προβολή από τον ΣΚΑΪ, παράστασης του 2021, όπου ο Σεφερλής σατιρίζει την τότε, παρουσία του Ντάφι στο Survivor.

Ο τραγουδιστής εμφανίζεται έξαλλος με τα όσα είδε, τονίζοντας πως όταν είχε παρακολουθήσει Live την παράσταση, μαζί με Κατσούλη και Μαριαλένα, δεν είχαν παιχθεί στην παράσταση και έστειλε πολλαπλά μηνύματα στον Μάρκο Σεφερλή.

Δείτε το βίντεο…

 

Γιώργος Λαμπάτος σε Τριαντάφυλλο: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι τόσο ευγενής που δεν θα προσέβαλε ιδίως παιδιά»

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε και πάλι στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το πρωινό της Τρίτης, στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να πάρει θέση για το πρόσφατο ξέσπασμα που είχε ο Τριαντάφυλλος στα social media για σκετς που έκανε πριν λίγα καλοκαίρια ο Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λαμπάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ένας καλλιτέχνης ασχολείται με ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι κατά του ανθρώπου με τον οποίο ασχολείται. Ίσα ίσα, όταν κάνουμε σάτιρα, θα πρέπει να βρίσκουμε θέματα που πραγματικά να ενδιαφέρουν τον κόσμο, γι’ αυτό και γίνεται. Αλλιώς δεν έχει νόημα να γίνεται η σάτιρα».

«Όλο αυτό μου κάνει εντύπωση γιατί ο Τριαντάφυλλος είναι ένας νέος άνθρωπος, μέσα σε όλα, ξέρει από τη δουλειά και είναι και αυτός πολύ καιρό μέσα στον χώρο. Μου κάνει εντύπωση πως τώρα αισθάνθηκε λίγο περίεργα. Όταν ο ηθοποιός είναι τέτοιου μεγέθους, σαν τον Μάρκο και έχει τη δυνατότητα αυτή του αυτοσχεδιασμού, μπορεί κάτι να παραλλάξει ή να πει κάτι λίγο διαφορετικά. Όχι όμως να να πει σε μια παράσταση και τελείως διαφορετικά να πει σε μια άλλη. Αυτό δεν συμβαίνει».

«Ο Μάρκος είναι τόσο ευγενής που δεν θα έκανε κάτι για να προσβάλλει. Ιδίως για τα παιδιά, που είναι η μεγάλη του αγάπη και που τον αγαπάνε τόσο πολύ. Νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε ο Μάρκος κάτι που να προσβάλλει τα παιδιά» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Λαμπάτος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags