Facebook Pixel "Βράζει" ο ΠΑΟΚ! Επτά ποδοσφαιριστές στα ...κάγκελα με τον Ίβιτς! Διαβάστε τα ονόματά τους ένας προς ένα!
| 2016-11-21 12:00:00

"Βράζει" ο ΠΑΟΚ! Επτά ποδοσφαιριστές στα ...κάγκελα με τον Ίβιτς! Διαβάστε τα ονόματά τους ένας προς ένα!

"Βράζει" ο ΠΑΟΚ! Επτά ποδοσφαιριστές στα ...κάγκελα με τον Ίβιτς! Διαβάστε τα ονόματά τους ένας προς ένα!

Tι πραγματικά συμβαίνει στο εσωτερικό της ομάδας και τι έχει προκαλέσει ο προπονητής με τις αποφάσεις του; Ποιοι είναι τρελαμένοι μαζί του και γιατί; Ο sportdog έχει το καυτό θέμα!

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας προπονητής για να οδηγήσει την ομάδα του στην επιτυχία, είναι η ικανότητα να διαχειρίζεται άριστα το ρόστερ του. Μέχρι τώρα ο Βλάνταν Ίβιτς ασφαλώς και δεν τα έχει πάει άσχημα, ασφαλώς όμως δεν τα έχει πάει και… περίφημα.

Σε όλες σχεδόν τις ομάδες του κόσμου, υπάρχουν οι ευχαριστημένοι και οι… δυσαρεστημένοι ποδοσφαιριστές. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση, με αρκετοί να είναι αυτοί που πιστεύουν πως θα έπρεπε να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ένας από αυτούς, που έχει και μεγάλο… ρεύμα στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, είναι ο Φακούντο Περέιρα που συγκριτικά με τον Αθανασιάδη δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι σε ότι έχει να κάνει με το σκοράρισμα. Δημοσίως βέβαια, ο Αργεντινός δηλώνει πως περιμένει τις ευκαιρίες του, ενώ με το γκολ που πέτυχε στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό ανέβασε ακόμα περισσότερο τις μετοχές του.

Ο δεύτερος, είναι ο Δημήτρης Πέλκας, που έως τώρα βρίσκεται στη σκιά του Μπίσεσβαρ όταν ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με «δεκάρι» και του Σάκχοφ όταν ο Ίβιτς προτιμάει μία πιο «σφιχτή» τριάδα στη μεσαία γραμμή. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πάντως, στην πρόσφατη media day του Δικεφάλου του Βορρά την πέταξε την… σπόντα του, λέγοντας πως «στα φιλικά που αγωνίστηκα και στα τρία επίσημα, ήμουν αυτός που έπρεπε να είμαι».

Στη λίστα των… αδικημένων, μπορεί να μπει και ο Δημήτρης Γιαννούλης που έχει αγωνιστεί μόνο στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Λάρισα, ακόμα και αν ο Λέοβατς δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Ακόμα πάντως και στα παιχνίδια όπου ο Κροάτης δεν ήταν διαθέσιμος, ο Ίβιτς προτίμησε τον Κρέσπο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Αρκετή κουβέντα γίνεται και για τον Ζέλικο Μπρκιτς που επίσης έχει αγωνιστεί μόνο στο παιχνίδι κυπέλλου, με τον Σέρβο τερματοφύλακα να μην έχει εκφράσει δημόσια κάποιο… παράπονο. Αντίθετα, δήλωσε πρόσφατα πως «περιμένω τι θα αποφασίσει ο κύριος Ίβιτς για το αν θα με χρησιμοποιήσει, ο Γλύκος παίζει πολύ καλά μέχρι τώρα».

Ελαφρώς αδικημένοι μπορούν να αισθάνονται και οι Στέλιος Κίτσιου και Ευθύμης Κουλούρης. Ο πρώτος πάντως είδε τον Ίβιτς να τοποθετεί τον Κρέσπο στο δεξιό άκρο της άμυνας στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια παρά το ότι ο Μάτος δεν βρισκόταν στην αποστολή και άκουσε τον προπονητή του μετά το τέλος του αγώνα να απαντάει σε ερώτηση γιατί δεν αγωνίστηκε ο Κίτσιου, πως οι επιλογές του έχουν να κάνουν με την προσπάθεια κάθε παίκτη στις προπονήσεις.

Τέλος, αρκετή κουβέντα έχει γίνει στη Θεσσαλονίκη και για το γεγονός πως δεν έχει μέχρι τώρα χρησιμοποιηθεί αρκετά ο Γιάννης Μυστακίδης σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα του Τζάλμα Κάμπος και ενώ πέρσι ήταν για πολλούς ο παίκτης – αποκάλυψη του ΠΑΟΚ.

Τα άσχημα αποτελέσματα πάντως πριν την διακοπή σε Σούπερ Λίγκα και Γιουρόπα Λιγκ, μπορεί να έχουν δημιουργήσει στον Ίβιτς τις σκέψεις για… αναθεώρηση κάποιων βασικών επιλογών του. Το αν θα προχωρήσει ή όχι σε κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, θα φανεί σε πρώτη φάση στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags