Facebook Pixel Γ. Ζαχαριάδης: Ο Μάης είναι μακριά, ο ΠΑΟΚ στα κοντά...
| 2014-10-07 13:10:00

Γ. Ζαχαριάδης: Ο Μάης είναι μακριά, ο ΠΑΟΚ στα κοντά...

Γ. Ζαχαριάδης: Ο Μάης είναι μακριά, ο ΠΑΟΚ στα κοντά...

Αν καταφέρει να εμπλουτίσει το παιχνίδι του, αν πετύχει καλύτερο τρανζίσιον, θα έχει ολοκληρώσει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην πρόοδό του.

Υποστηρίζοντας ότι το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι «κοντό», ουσιαστικά μπορείς να δώσεις απάντηση σε ένα ερώτημα που αναδεικνύεται συνήθως μετά από στραβοπατήματα, σαν αυτό στη Γαλλία.

 

 

Δεν υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που θα υποστηρίξουν την ομάδα σε δύσκολα σημεία ενός αγώνα κι αν οι λιγοστοί έμπειροι και ικανότεροι δεν αποδώσουν, τότε οδεύει στην αποτυχία.

 

ΩΣΤΟΣΟ, όλοι θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι αυτό το κομμάτι του ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αλλάξει, τουλάχιστον μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2015 και είμαστε υποχρεωμένοι να το απομονώσουμε. Πρέπει να σταθούμε μόνο σε όσα καταφέρνει και όσα... δεν μπορεί ή αποτυγχάνει να πετύχει αυτή η ομάδα.

 

ΕΙΝΑΙ προφανές ότι οι προβλέψεις θα εκθέσουν με... ακρίβεια όλους αυτούς που επιχειρούν να τοποθετήσουν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη ή τη δεύτερη θέση κι όπου αλλού υπάρχει χώρος. Είναι το ίδιο προφανές ότι η υπόθεση της κατάκτησης του Κυπέλλου είναι κι αυτή θολή μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς.

 

Η ΟΥΣΙΑ είναι ότι δεν υπάρχει σταθερότητα. Είναι μάλλον νωρίς για να διατηρήσει υψηλές επιδόσεις. Εχει αρκετά καινούργια πρόσωπα σε νευραλγικές θέσεις. Χρειάζεται υπομονή. Ούτε πρωτάθλημα, ούτε δηλώσεις για να χαϊδέψουμε τα αυτιά των οπαδών, που βλέπουν πρωτοπόρο τον ΠΑΟΚ μετά από τους αγώνες του Σεπτεμβρίου, λες και η απονομή του πρωταθλήματος θα γίνει του Αγίου Δημητρίου.

 

Ο ΜΑΗΣ του Αναστασιάδη είναι ο ίδιος Μάης που θα έρθει για όλες τις ομάδες. Και γι' αυτές που θα διεκδικήσουν θέσεις στο πρώτο γκρουπ και για τις υπόλοιπες που τρέχουν με χαμηλότερες ταχύτητες.

 

ΟΙ ΜΕΡΕΣ χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις, χωρίς το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», με δεδομένη την εικόνα της ομάδας στη Γαλλία, είναι μια καλή ευκαιρία για ένα καλό σέρβις και επανεκκίνηση.

 

ΕΥΝΟΪΚΗ όσο και χρήσιμη η διακοπή, ειδικά για μια ομάδα που χρειάζεται την προπόνηση για να σβήσει τις... μουντζούρες.

 

ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ αδυναμίες στην ανάπτυξη: ο Αθανασιάδης απομονώνεται στην κορυφή, αναγκάζεται να επιστρέψει πίσω, ο Μακ γίνεται εύκολα αντιμετωπίσιμος και ο Ρατς δεν θα είναι πάντα ο... Ρατς. Δικαιούται τάιμ άουτ. Ο ΠΑΟΚ παίζει συνήθως με τα άκρα του. Αν καταφέρει να εμπλουτίσει το παιχνίδι του, αν πετύχει καλύτερο τρανζίσιον, θα έχει ολοκληρώσει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο στην πρόοδό του. Θα αποκτήσει περισσότερες λύσεις, περισσότερα όπλα, θα γίνει πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμος.

Πηγή: sday.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags