Facebook Pixel Δεν τρελάθηκε με Πρίγιοβιτς ο Ίβιτς
| 2017-01-26 23:37:00

Δεν τρελάθηκε με Πρίγιοβιτς ο Ίβιτς

Δεν τρελάθηκε με Πρίγιοβιτς ο Ίβιτς

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε με την εικόνα του ΠΑΟΚ στην πρόκριση επί του Παναιτωλικού ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος σχολίασε το ντεμπούτο του Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν έδειξε ενθουσιασμό για τον συμπατριώτη του που σκόραρε στο ντεμπούτο του, κράτησε χαμηλούς τους τόνους και υποστήριξε ότι χρειάζεται χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι κρατάει από αυτό το παιχνίδι: Με ικανοποίησε η ομάδα γιατί στο πρώτο παιχνίδι κερδίσαμε 0-2 και μπήκαμε σωστά και στο δεύτερο ημίχρονο του Κυπέλλου. Βγάλαμε πολλές φάσεις, βάλαμε τέσσερα γκολ και μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια και για τη δουλειά που κάνουμε.

Για το αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Δεληγιαννίδη παραπάνω: Τον ξέρω πολύ καλά από τη Β' ομάδα. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος προπονείται με τη μεγάλη ομάδα, είναι στο ρόστερ μας και τον υπολογίζω. Έχει μέλλον και τα προσόντα του φάνηκαν και σήμερα.

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Πρίγιοβιτς: Δεν είναι ακόμα έτοιμος. Έχει παίξει στις 12 Δεκεμβρίου το τελευταίο του παιχνίδι πριν το σημερινό. Χρειάζεται χρόνο, φάνηκε σήμερα ότι είναι λίγος βαρύς, αλλά είναι κάτι που περιμέναμε γιατί τελευταία κάνει διπλές προπονήσεις. Σύντομα θα είναι έτοιμος.

Για το παιχνίδι της Κυριακής στο Αγρίνιο και τις δυσκολίες που κρύβει: Θα είναι πολύ διαφορετικό. Θα είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, παίζοντας τέταρτη φορά με μία ομάδα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τέσσερις φορές την ίδια ομάδα. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι αυτό, αλλά είναι στόχος μας, για αυτό θα πάμε. Αρκετοί παίκτες μας ξεκουράστηκαν ευτυχώς. Είμαι σίγουρος ότι και οι παίκτες θα καταλάβουν τη σοβαρότητα του αγώνα που έρχεται.

Για το αν σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Πρίγιοβιτς με τον Κλάους, επειδή τελευταία χρησιμοποιεί συστήματα με δύο επιθετικούς: Σίγουρα υπάρχουν παιχνίδια που θα παίζουμε με δύο επιθετικούς. Έχουμε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια με διαφορετικούς αντιπάλους και προσπαθούμε να επιλέγουμε την κατάλληλη ενδεκάδα για το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε τέσσερις επιθετικούς που μπορούν να παίξουν και μαζί. Μπορεί ο Πρίγιοβιτς να παίξει με τον Κλάους, θα δούμε πως θα χρησιμοποιήσουμε τους τέσσερις επιθετικούς μας.

Για το αν το ροτέισον είναι το μυστικό του φετινού ΠΑΟΚ: Το ροτέισον το κάνεις με βάση τα παιχνίδια που έχει παίξει ο κάθε παίκτης και τον αγώνα που ακολουθεί για την ομάδα, με αυτή τη λογική συνεχίζουμε. Απόδειξαν σήμερα αρκετοί παίκτες ότι μπορούμε να τους υπολογίζουμε. Από τους παίκτες που πήραμε τον Ιούνιο οι περισσότεροι είναι σήμερα βασικοί. Χρειάστηκαν χρόνο να γνωρίσουν το πρωτάθλημα και την ομάδα. Κλείσαμε 2 παίκτες ήδη, περιμένουμε και τον τρίτο και νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Όλους θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε γρήγορα στην ομάδα και να καταλάβουν τι θέλει ο ΠΑΟΚ από αυτούς.

Για την αυριανή κλήρωση του Κυπέλλου: Είναι μεγάλος στόχος το Κύπελλο. Περιμένουμε αύριο την κλήρωση. Έχουμε πολλά παιχνίδια ως τον επόμενο αγώνα στο Κύπελλο. Έχουμε ένα δυνατό πρόγραμμα. Βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και όταν θα έρθουν οι αγώνες του Κυπέλλου θα δούμε τι θα γίνει.

Για το αν είναι παραπάνω από ότι πρέπει αγχωμένοι οι επιθετικοί του ΠΑΟΚ: Όσο προχωράνε τα παιχνίδια και δε βάζουν γκολ λογικό είναι να αγχώνονται, το ίδιο ισχύει και για τους μεσοεπιθετικούς. Έχουν άγχος και σκέφτονται το γκολ. Τους μιλάω και τους λέω ότι θέλω να δουλεύουν στον αγωνιστικό χώρο. Όσο πιο χαλαροί είναι τόσο πιο εύκολα θα έρθουν τα γκολ.

Για το αν μπορεί να αποχωρήσουν και βασικοί παίκτες του ΠΑΟΚ μέχρι να ολοκληρωθεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος: Μπορεί να φύγουν κάποιοι παίκτες ως δανεικοί. Έχουμε 25 παίκτες, έχουμε παίκτες χωρίς συμμετοχές φέτος, συζητάμε μαζί τους και ψάχνουμε λύση και για τους ίδιους. Οι παίκτες πρέπει να παίζουν και για το καλό τους και το μέλλον τους. Είναι καλό να πάνε κάπου και να έχουν παιχνίδια. Με ρωτήσατε πολλές φορές για τον Περέιρα. Είναι δικός μας παίκτης και συνεχίζουμε μαζί του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags