Facebook Pixel Κάιλ Γκάι: Ατάκα για Παναθηναϊκό και νέο "καρφί" για Αταμάν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2024-03-20 11:52:00

Ατάκα Γκάι για Παναθηναϊκό και νέο "καρφί" για Αταμάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ατάκα Γκάι για Παναθηναϊκό και νέο "καρφί" για Αταμάν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κάιλ Γκάι επέστρεψε στην Ελλάδα για την αναμέτρηση της Τενερίφης με το Περιστέρι και μετά το τέλος του ματς μίλησε για την θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ υποκλίθηκε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την αγάπη που του έδειξαν, ενώ ανέφερε ότι θα ήθελε να μείνει στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο κάθε προπονητής έχει τις δικές του βλέψεις.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV ο Κάιλ Γκάι:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πήραμε την πρόκριση και την πρώτη θέση παρότι δεν πήραμε τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ήταν μια πολύ καλή βραδιά για εμένα, δεν πέτυχα πολλά τρίποντα σε σχέση με τον Μαρσελίνιο.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που γύρισα στην Αθήνα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με αγκάλιασαν και είμαι ευχαριστημένος που γύρισα. Έκανα το καλύτερο που μπορούσα, έκανα καλές εμφανίσεις. Φυσικά θα ήθελα να βρίσκομαι στην ομάδα αλλά ο κάθε προπονητής έχει τις δικές του βλέψεις για την ομάδα».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άνω-κάτω ο ΠΑΟ με... Χεζόνια - Διώχνει παίκτη ο Αταμάν, τον χτυπάει ο Ολυμπιακός - "Καψούρα" Μπαρτζώκα!

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags