Καταιγιστικές εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του Μάριο Χεζόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και πληθαίνουν τα ρεπορτάζ που τον παρουσιάζουν ως... φευγάτο από τη ''Βασίλισσα''!

Η αξιόπιστη "AS" με δημοσίευμά της την Τρίτη (12/03) ξεκαθαρίζει πως οι πρωταθλητές Ευρώπης αρχίζουν να καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς τον Κροάτη άσο για την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυνατά για τον… αντι-Μιλουτίνοφ ο ΠΑΟ - Βρήκε και σουτέρ "φονιά" στους Σπερς - Επιστρέφει ο Ντιλικινά! (Vid)

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι άνθρωποι της Ρεάλ κατανοούν πως δεν μπορούν να πείσουν τον 29χρονο να παραμείνει στο "WiZink Center", μιας και ο Super Mario έχει ήδη απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης από την ομάδα του Τσους Ματέο,. Ο λόγος για τα "όχι" του είναι διττός: πρώτον επιδιώκει καλύτερο μισθό, ανάμεσα στους κορυφαίους της Euroleague ενώ αγωνιστικά επιθυμεί να έχει μεγαλύτερο ρόλο.

Από εκεί και πέρα, η "AS" υποστηρίζει πως με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του πρώην Χεζόνια οι Ισπανοί θα έχουν περισσότερα χρήματα για να δώσουν στον Έντι Ταβάρες, του οποίου επίσης το συμβόλαιο επίσης ολοκληρώνεται.