Facebook Pixel ΠΑΟ: Τον ζήτησε ο Αταμάν, ακόμα δεν συμφώνησε - Νέα επένδυση στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2024-03-27 21:30:00

Στον... αέρα κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟ - Τον ζήτησε ο Αταμάν, ακόμα δεν συμφώνησε - Νέα επένδυση στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll

Η εγγύηση Γιαννακόπουλου και οι πρώτες αλλαγές στο ρόστερ. Οι Πράσινοι κυνηγούν πρωτάθλημα και Ευρωπαϊκό και σχεδιάζουν την ομάδα της επόμενης σεζόν. Οι τελευταίες πληροφορίες για μεταγραφές, ανανεώσεις και γήπεδο.

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει ταχύτητες ενόψει του πολύ κρίσιμου και δύσκολου παιχνιδιού στη Μπολόνια με την Βίρτους. Αν η ομάδα του Εργκίν Αταμάν καταφέρει να αποδράσει με τη νίκη από την Ιταλία, τότε θα έχει κάνει το πλέον σημαντικό βήμα για τη κατάκτηση του πλεονεκτήματος της έδρας. Και κατ’ επέκταση τη κατάκτηση της δεύτερης θέσης, πίσω από την Ρεάλ. Αν χάσει, δεν χάνεται. Χάνει, όμως, μία μοναδική ευκαιρία για να κάνει κάτι ανεπανάληπτο, καθώς πέρυσι ήταν στις τελευταίες θέσεις και πλέον είναι πολύ κοντά στην δεύτερη θέση.

Το μυαλό είναι, λοιπόν, στη μάχη της Ιταλίας, αν και μυαλό υπάρχει και για το μέλλον της ομάδας. Το κεφάλαιο της βελτίωσης του ΟΑΚΑ προχωράει ολοένα και περισσότερο κάθε μέρα, που περνάει, κινήσεις στο μεταγραφικό κομμάτι γίνονται κάτι άλλωστε, που έχει αποδειχθεί. Μία από αυτές τις αποδείξεις είναι ότι τους πρώτους μήνες κιόλας της σεζόν έγιναν συζητήσεις και επετεύχθη η επέκταση του συμβολαίου με τον Τζέριαν Γκραντ. Τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν και με τον Μάριους Γκριγκόνις, χωρίς, όμως, να έχει υπάρξει μέχρι τώρα συμφωνία.

Στο θέμα της προσθήκης παικτών γίνονται επίσης κινήσεις, αν και είναι δύσκολο από τώρα να υπάρξει κάτι ουσιαστικό. Όταν κυνηγάς παίκτες, όπως ο Ταβάρες, ο Χεζόνια και ο Μίσιτς, δεν μπορείς να έχεις αυτό, που θες τόσο νωρίς. Αλλωστε είναι αμφίβολο αν θα το έχεις και πιο μετά. Κάτι, που ισχύει κυρίως για τον Ταβάρες και τον Μίσιτς.

Πάντως, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ρίξει πολλά χρήματα και θα πάρει παίκτες τέτοιου βεληνεκούς. Μπορεί να μην αποκτηθεί τελικά π.χ. ο Μίσιτς, αλλά θα πάει στην θέση του ένας άλλος πάνω, κάτω των ίδιων κυβικών.

Ο Γιαννακόπουλος έχει πάρει φόρα και δεν γυρίζει πίσω. Ηδη άλλωστε έχουν γίνει τεράστια βήματα προόδου και μπορούν να γίνουν άμεσα ακόμη πιο πολλά, καθώς μπροστά στον Παναθηναϊκό είναι και το πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα. Αν πάρει έστω ένα από τα δύο το «τριφύλλι» θα είναι τεράστια επιτυχία, αν αναλογιστούμε μάλιστα αυτό, που προαναφέραμε: ότι πέρυσι ήταν στα πατώματα της βαθμολογίας στην Ευρωλίγκα.

Ο κόσμος της ομάδας είναι ενθουσιασμένος, στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις και ξέρει ότι δεν θα αργήσει η επιστροφή του Παναθηναϊκού στα παλιά του μεγαλεία. Κάτι, που σαφώς εγγυάται η δυναμική «επιστροφή» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Ναν για το μέλλον του - "Ο Σλούκας είναι... Ντράγκιτς, Ταβάρες - Φαλ οι πιο δύσκολοι αμυντικοί"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags