Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεντόγλου: «Χάλια ο αγώνας μου - Ούτε στον χειρότερο εχθρό τελικό το πρωί» (ΒΙΝΤΕΟ)
Άλλα Σπορ
| 2024-03-02 14:26:00

Τεντόγλου: «Χάλια ο αγώνας μου - Ούτε στον χειρότερο εχθρό τελικό το πρωί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τεντόγλου: «Χάλια ο αγώνας μου - Ούτε στον χειρότερο εχθρό τελικό το πρωί» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μίλτος Τεντόγλου παρά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου στη Γλασκώβη δεν θεωρεί πως έκανε καλό αγώνα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά όχι και τόστο χαρούμενος με την εμφάνιση του.

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΤ:

«Ο αγώνας ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερο εχθρό δεν εύχομαι να κάνει τελικό το πρωί. Ήταν πολύ δύσκολο, δεν είχα καμία όρεξη. Προσπαθούσα να ενεργοποιηθώ. Προσπαθούσα να κάνω ότι καλύτερο μπορώ, αλλά δεν έβγαινε η επίδοση με τίποτα. Πολύ κακός αγώνας. Εγώ έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα σε αντίθεση με τους αντιπάλους μου, οι οποίο είναι πιο πειναμσμένοι από μένα. Εγώ πρέπει να βρω όρεξη και πολλές φορές οι δυσκολίες για να τη βρεις είναι μεγάλες. Νόμιζα ότι ήμουν σε πανελλήνιο ή βαλκανικό, δεν τον ευχαριστήθηκα καθόλου».

Για την κατάκτηση του χρυσού: «Το χρυσό μετάλλιο δεν με ένοιαζε, θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα αν ήταν απόγευμα ο αγώνας. Πιστεύω ότι είμαι σε καλό επίπεδο, το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός, θα ξεκινήσω πιο νωρίς τους αγώνες από την Ντόχα. Κάποιοι συναθλητές μου επέλεξαν να μην κατέβουν σε όλους τους αγώνες, εμένα μου αρέσει να πηγαίνω σε όλους τους αγώνες. Και στο ευρωπαϊκό και στους Ολυμπιακούς θα είμαι εκεί».

Γα το τι κρατά από τη σημερινή του εμφάνιση: «Κρατώ ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες και χειροκροτούσαν. Ο αγώνας ήταν χάλια». 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags