Facebook Pixel Βόμβα Τεντόγλου! Τέλος το μήκος – Η αλλαγή που αλλάζει τα δεδομένα
Άλλα Σπορ
| 2024-03-02 17:43:00

Βόμβα Τεντόγλου! Τέλος το μήκος – Η αλλαγή που αλλάζει τα δεδομένα

Sportdog Team
Βόμβα Τεντόγλου! Τέλος το μήκος – Η αλλαγή που αλλάζει τα δεδομένα

Το… τερμάτισε ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο ταράζοντας τα νερά μετά την επιτυχία του.

Βόμβα έριξε ο Μίλτος Τεντόγλου στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του δέκατου μεταλλίου στην καριέρα του και το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο δεν χάρηκε καθόλου για την επιτυχία του και ο λόγος είναι επειδή η νίκη του δεν συνοδεύτηκε από μια ανάλογα μεγάλη επίδοση.

 

«Δεν με ενδιέφερε η νίκη αλλά η επίδοση κι αυτή δεν βγήκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αγωνιστήκαμε το πρωί. Χθες για παράδειγμα δεν υπήρχε στο πρόγραμμα κανένα οριζόντιο άλμα», παραπονέθηκε μετά τον τελικό ο Έλληνας πρωταθλητής.

Επίσης, ο Μακεδόνας πρωταθλητής εξέφρασε άλλο ένα παράπονο. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θέλουν να μετρούν τα άλματα από το σημείο που πηδάμε. Έτσι το αγώνισμα χάνει τη δυσκολία του. Όλοι μπορούν να πηδήξουν απλά μήκος, αλλά η προσέγγιση και το πάτημα είναι το δύσκολο κομμάτι και αυτό θέλουν να τον αφαιρέσουν», είπε.

Για να συμπληρώσει με μια δήλωση-βόμβα: «Αν περάσει αυτή η αλλαγή, θα σταματήσω το μήκος και θα κάνω τριπλούν».

Η συνέχεια για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη είναι στον ανοιχτό στίβο με πολύ δουλειά στα σπριντ και πρώτο δυνατό αγώνα στο Diamond League στη Ντόχα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags